Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Amerikaanse aandelen » AirBNB Aandelen

AirBNB Aandelen

Airbnb aandelen kopen, aandeel Aribnb koers

Wil je beleggen in Airbnb aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Airbnb aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Airbnb. Ook kun je hier de actuele Airbnb koers raadplegen. De aandelen van het Amerikaanse vakantieverhuur bedrijf staan genoteerd aan de NASDAQ en worden verhandeld in dollars. Het aandeel Airbnb is te vinden onder het ticker symbool: ‘ABNB’

Waar kan je AirBNB aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Airbnb aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Airbnb aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Airbnb aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in AirBNB?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Airbnb? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Airbnb is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Airbnb uit te proberen met een gratis demo-account.

77% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel AirBNB?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Airbnb. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over AirBNB 

Airbnb is een Amerikaans bedrijf dat een online community-marktplaats exploiteert waar mensen wereldwijd online of vanaf een mobiele telefoon accommodatie kunnen aanbieden, ontdekken en boeken voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door Brian Chesky, Nathan Blecharczyk en Joe Gebbia nadat ze hun woonkamer met hierin een luchtbed wilden verhuren als extra slaapkamer voor gasten. De oprichters hadden hun eerste klanten in de zomer van 2008 tijdens de een congres, waar bezoekers moeite hadden om onderdak in de stad te vinden. Vanaf 2011 breidt Airbnb uit naar Europa (Duitsland) en de rest van de wereld.

Vanuit haar hoofdkantoor in San Francisco brengt Airbnb meer dan 4 miljoen gastheren- en vrouwen verdeeld over meer dan 100.000 steden wereldwijd in contact met haar potentiele gasten.

Het aandeel Airbnb staat sinds december 2020 genoteerd aan de Nasdaq Global Select Market onder de ticker ABNB.

Nu we langzaam uit de COVID19 pandemie beperkingen over de hele wereld komen, maakt Airbnb een sterk herstel door. Het bedrijf ziet een toename van de vraag, hogere gemiddelde dagtarieven voor haar hosts en een sterke groei in marges.

Een van de belangrijkste redenen waarom de activiteiten van Airbnb momenteel sterk groeien, is de groei in reisflexibiliteit die is ontstaan door het fenomeen thuiswerken. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn nu ongebonden van hun kantoren. Aangezien deze trend zich voortzet en mensen over de hele wereld maandelijkse werkreizen kunnen maken op het Airbnb-platform, kan dit een duurzame wind in de rug zijn voor de activiteiten van Airbnb voor het komende decennium.

Een belangrijke reden waarom Airbnb zich van de concurrentie heeft kunnen onderscheiden, is dat het bedrijf continue productupdates blijft uitbrengen om het platform te verbeteren. Aangezien Airbnb hosts heeft in bijna elk land over de hele wereld, zouden deze verbeteringen het gemakkelijker moeten maken voor mensen om met elkaar te communiceren de klantervaring te verbeteren.

Door de almaar stijgende populariteit van Airbnb is het een slimme keuze om te investeren in Airbnb. Koop daarom nu aandelen Airbnb en zie je investering automatisch groeien.

AirBNB aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel AirBNB /symbool: ABNB
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.