Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Amerikaanse aandelen » AMC Aandelen

AMC Aandelen

AMC aandelen kopen, aandeel AMC koers

Wil je beleggen in AMC aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je AMC aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in AMC. Ook kun je hier de actuele AMC koers raadplegen. De aandelen van het Amerikaanse Entertainmentbedrijf staan genoteerd aan de Amerikaanse New York Stock Exchange en worden verhandeld in dollars. Het aandeel AMC is te vinden onder het ticker symbool: ‘AMC’

Waar kan je AMC aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je AMC aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van AMC aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven AMC aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€2,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in AMC?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel AMC? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel AMC is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in AMC uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel AMC?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel AMC. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over AMC

AMC Entertainment Holdings, Inc. werd in 1920 opgericht door Maurice, Edward en Barney Dubinsky. Ze kochten het Regent Theatre in het centrum van Kansas City, Missouri. In deze stad staat nog altijd het hoofdkantoor van AMC.

AMC is het grootste filmtentoonstellingsbedrijf in de Verenigde Staten, Europa en heeft verdeeld over de hele wereld ongeveer 1.000 theaters en 11.000 schermen. AMC heeft innovatie in de tentoonstellingsindustrie voortgestuwd door onder andere haar Signature elektrisch verstelbare stoelen in te zetten, het leveren van verbeterde voedsel- en drankkeuzes en het genereren van betrokkenheid van gasten via haar loyaliteits- en abonnementsprogramma’s, website en mobiele apps. Maar ook het aanbieden van eersteklas groot scherm ervaringen en het afspelen van een breed scala aan inhoud, waaronder de nieuwste Hollywood-releases en onafhankelijke programmering.

AMC Entertainment Holdings, Inc. werd op 18 december 2013 geïntroduceerd op de New York Stock Exchange voor 18 dollar per aandeel AMC. Het aandeel AMC is vandaag de dag nog steeds genoteerd op de NYSE met de ticker AMC.

Begin 2021 werd de koers van het aandeel AMC flink omhooggedreven door nieuwsberichten rondom de diepe link tussen het platform Reddit en AMC. De populariteit van dit platform in de Verenigde Staten is enorm en begint ook daarbuiten aan populariteit te winnen. Speculanten op het platform hebben elkaar aangemoedigd aandelen te kopen die hard waren geraakt door de coronacrisis. Zo ook het aandeel AMC dus.

Zeer recentelijk heeft AMC ook aangegeven haar consumenten de mogelijkheid te geven om te betalen met Bitcoin. Er zijn niet veel plaatsen waar men binnen kan lopen en iets kan kopen met Bitcoin. Om een bioscoopketen te hebben én Bitcoin te accepteren is een compleet nieuw concept. De CEO deed in september 2021 echter een nog grotere belofte: AMC accepteert niet slechts één cryptovaluta, maar vier. Dat lijkt een goed moment om aandelen AMC te kopen en je investering te zien groeien.

AMC aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel AMC /symbool: ‘AMC’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.