Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Amerikaanse aandelen » AT&T Aandelen

AT&T Aandelen

AT&T Aandelen kopen, aandeel AT&T koers

Wil je beleggen in AT&T aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je AT&T aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in AT&T. Ook kun je hier de actuele AT&Tkoers raadplegen. De aandelen van het Amerikaanse telecommunicatiebedrijf staan genoteerd aan de Amerikaanse New York Stock Exchange en worden verhandeld in dollars. Het aandeel AT&T is te vinden onder het ticker symbool: ‘T’

Waar kan je AT&T aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je AT&T aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van AT&T aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis account te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven AT&T aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in AT&T?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel AT&T? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel AT&T is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in AT&T uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel AT&T?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel AT&T. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over AT&T  

AT&T Group Inc. is een in de Verenigde Staten gevestigd telecommunicatiebedrijf dat stamt vanuit vele telecommunicatiebedrijven die dateren tot ver in de 18e eeuw. Het bedrijf werd in 1983 opgericht met de naam Southwestern Bell Corporation. Door de geschiedenis heen heeft AT&T zichzelf keer op keer opnieuw uitgevonden. Het meest recentelijk door WarnerMedia toe te voegen om de wereld van technologie, media en telecommunicatie opnieuw vorm te geven. Het is de twee bedrijven niet vreemd om samen geschiedenis te schrijven. In de jaren twintig bouwde AT&T de technologie om geluid toe te voegen aan films, die Warner Bros. vervolgens gebruikte om het eerste sprekende beeld te creëren.

AT&T behaalt zo’n 89,6% van haar omzet in de Verenigde Staten. Gevolgd door 3,4% in Europa, 1,8% in Mexico, hetzelfde percentage in Latijns-Amerika, 1,5% in Brazilie, 1,5% in Azie en de Stille Oceaan en 0,4% in de rest van de wereld. 90,2% van de inkomsten is afkomstig van de verkoop van diensten en slechts 9,8% van de verkoop van kapitaalgoederen. Dit is een mooie geografische spreiding van de activiteiten en inkomsten van AT&T.

In eerste instantie ging AT&T onder de naam Southwestern Bell Corporation in 2005 met de ticker SBC naar de New York Stock Exchange. De openingsprijs van het aandeel AT&T was op dat moment ruim 24 dollar. Na overnames en ontwikkelingen in naamsbekendheid hernoemde het bedrijf zich uiteindelijk tot nu bekende AT&T inc. Het nieuwe bedrijf veranderde op dat moment ook beurscode aan de New York Stock Exchange van “SBC” naar “T”.

AT&T verandert al meer dan 140 jaar de manier waarop mensen leven, werken en spelen. Het begon met de telefoon van Alexander Graham Bell. Sindsdien omvat AT&T’s erfenis de innovatieve uitvinding van de transistor – de bouwsteen van de digitale wereld van vandaag – en ook de zonnecel, de communicatiesatelliet en machine learning. Als deze innovaties geen reden vormen voor een investering in AT&T, dan is het wel het feit dat AT&T nog altijd een van de leiders is in de telecommunicatiesector in de Verenigde Staten. Aandelen AT&T nu kopen, kan in de toekomst zijn vruchten afwerpen.

AT&T aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel AT&T /symbool: ‘T’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.