Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Amerikaanse aandelen » Beyond Meat Aandelen

Beyond Meat Aandelen

Beyond Meat aandelen

Beleggen in vleesvervangers – De verkoop van hoogwaardige vleesvervangers is ontzettend gestegen. Geen wonder dat Beyond Meat aandelen zo in trek zijn. Direct na de beursgang steeg de koers met maar liefst 160%. Beyond Meat aandelen kopen en verkopen? Ontdek hoe je kunt beleggen in Beyond Meat.

Over Beyond Meat

Beleggen in Beyond Meat doe je niet zomaar: wat achtergrond informatie is wel zo praktisch. Dit Amerikaanse bedrijf, opgericht in 2009, produceert veganistische vleesvervangers. Het bedrijf was zo’n succes dat het de gang naar de beurs maakte. In 2019 waren de eerste Beyond Meat aandelen verhandelbaar.

Beyond Meat is een toonaangevend bedrijf op het gebied van vleesvervangers. Opvallend is dat ze hun producten het liefst tussen de andere vleesproducten in het schap zien liggen. Dit geeft aan dat ze zichzelf niet als ‘vegan’ classificeren maar als de beste vleesvervangerproducent.

Waar kan ik Beyond Meat aandelen kopen / verkopen?

Beyond Meat staat genoteerd aan de Amerikaanse technologiebeurs NASDAQ. Het is gewoon mogelijk om vanuit Nederland Beyond Meat aandelen te kopen en verkopen. Dit kan onder andere bij DEGIRO. Een betrouwbare broker waar je kunt beleggen in Beyond Meat aandelen.

Beyond Meat aandelen zijn erg populair, wat ook terug te zien is aan het handelsvolume. De aandelen zijn via de NASDAQ verhandelbaar gedurende de openingstijden van de beurs (15:30 uur tot 23:30 uur, rekening houdende met zomer- en wintertijd). Via Nederlandse brokers plaats je op elk gewenst moment een order.

Hieronder vind je een overzicht van enkele brokers waar je Beyond Meat aandelen verhandelt.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Zo kun je actief beleggen in Beyond Meat

Het is belangrijk om de koers van Beyond Meat goed in de gaten te houden. Zo is het mogelijk om actief te beleggen en bij koerswijzigingen direct te handelen. Meld je hiervoor bij een broker zoals Plus500 aan. Actief beleggen in Beyond Meat betekent kennis hebben van de verschillende ordertypen waaronder een limit order, market order of stopless order. Zorg voor een goede spreiding van het beleggersportfolio, hiermee beperk je het beleggersrisico. *Let op: 72% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s.

Beyond Meat aandelen kopen voor de lange termijn

Niet iedereen handelt actief in Beyond Meat aandelen. Aandelen kopen voor de lange termijn is ook een strategie. Hierbij profiteer je van het rendement op rendement effect. Beleggen op lange termijn kost minder tijd en brengt ook minder risico’s met zich mee. Aan de andere kant is het rendement kleiner dan bij actief beleggen in Beyond Meat aandelen. 

Actuele koers van Beyond Meat

Beleggen in Beyond Meat betekent op de hoogte zijn van de actuele koers. Via bovenstaande brokers bekijk je realtime streaming koersen. Zonder vertraging volg je de meest actuele Beyond Meat koers.

Realtime koersen zijn ook via verschillende websites op te vragen. Bij het handelen in Beyond Meat aandelen is het echter praktischer wanneer je dit rechtstreeks via de broker bekijkt. Zo kun je ook direct een order plaatsen of een bestaande order terugtrekken.

Bekijk hieronder de actuele Beyond Meat koers.

Aandeel Beyond Meat: hier let je op

Waarom in het aandeel Beyond Meat investeren? Steeds meer mensen laten het echte vlees staan en kiezen voor vleesvervangers. Beyond Meat is een gevestigde naam op het gebied van vleesvervangers van hoogwaardige kwaliteit. Beleggers hebben hoge verwachtingen van dit bedrijf. Dit was merkbaar aan de koers direct naar de beursgang. Van $ 25 schoot het direct door naar $ 50 en zelfs nog even richting de $ 70. Hierna steeg de koers van Beyond Meat langzaam verder.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met de concurrentie van dit bedrijf. Steeds meer bedrijven richten zich op vleesvervangers. Door de groeiende concurrentie hebben beleggers ook meer keuze in aandelen van dit soort bedrijven. Dit maakt de toekomstige koers van Beyond Meat aandelen onzeker.

Beleggen met eigen geld of geleend geld

Investeren in Beyond Meat aandelen kan op twee verschillende manieren:

  • Met eigen geld
  • Met geleend geld


Bekijk vooraf de opties, Beyond Meat aandelen kopen mag geen financiële problemen met zich meebrengen. Laat je hier eventueel in adviseren.

Net als vele anderen ook in Beyond Meat aandelen beleggen? Open een account en ontdek de mogelijkheden.