Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Amerikaanse aandelen » Coca Cola Aandelen

Coca Cola Aandelen

Coca cola aandelen kopen, aandeel coca cola koers

Wil je beleggen in Coca-Cola aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Coca-Cola aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Coca-Cola. Ook kun je hier de actuele Coca-Cola koers raadplegen. De aandelen van het Noord-Amerikaanse multinationale drankenonderneming staan genoteerd aan de New York Stock Exchange en worden verhandeld in dollars. Het aandeel Coca-Cola is te vinden onder het ticker symbool: ‘KO’

Waar kan je Coca-Cola aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Coca-Cola aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Coca-Cola aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Coca-Cola aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Coca-Cola?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Coca-Cola? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Coca-Cola is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Coca-Cola uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Coca-Cola?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Coca-Cola. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Coca-Cola

Coca-Cola, het product dat de wereld zijn bekendste smaak heeft gegeven komt van origine uit Atlanta, Georgia. Op 8 mei 1886 produceerde Dr. John Stith Pemberton, een plaatselijke apotheker, een siroop en droeg een kan naar Jacobs’ Pharmacy, waar het werd geproefd, als “overheerlijk” beoordeeld en voor vijf cent per glas te koop aangeboden als frisdrank. Koolzuurhoudend water werd gecombineerd met de nieuwe siroop om een drankje te produceren dat tegelijkertijd heerlijk en verfrissend was; een thema dat vandaag de dag nog steeds weerklinkt waar Coca-Cola ook wordt gedronken.

De eerste krantenadvertentie voor Coca-Cola verscheen al snel in The Atlanta Journal en nodigde dorstige burgers uit om ‘de nieuwe en populaire frisdrank’ te proberen. Handgeschilderde reclameborden met de tekst “Coca-Cola” verschenen op winkelluifels om voorbijgangers te informeren over de nieuwe drank.

Dr. Pemberton heeft zich nooit het potentieel van de drank die hij creëerde gerealiseerd. Hij verkocht geleidelijk delen van zijn bedrijf aan verschillende partners en net voor zijn dood in 1888 verkocht hij zijn resterende belang in Coca-Cola aan Asa G. Candler. Dhr. Candler, een man met een groot zakelijk inzicht, ging verder met het kopen van aanvullende rechten en verwierf volledige controle.

Inmiddels bezit de Coca-Cola Company wereldwijd meer dan 200 merken, waaronder Aquarius, Fanta, Fuzetea, Minute Maid en Schweppes. Dagelijks worden in meer dan 200 landen de dranken van Coca-Cola gedronken. De 700.000 mensen in dienst van The Coca-Cola Company en meer dan 225 bottelpartners leveren deze dranken over de hele wereld.

Coca-Cola aandelen staan sinds september 1919 genoteerd en worden verhandeld op de New York Stock Exchange onder de ticker KO. De Coca-Cola aandelen zijn 11 keer gesplitst sinds de notering in 1919.

Coca-Cola werkt al jaren aan het verduurzamen van het bedrijf. Dat doen ze door veelal te recyclen en het verduurzamen van de verpakkingen.

Een belegging in Coca-Cola kan goed uitpakken. Niet alleen door de sterke merknaam, maar ook door slimme marketingcampagnes hebben veel mensen een warm gevoel bij het merk. Het bedrijf heeft de laatste jaren mooie winstcijfers neergezet, wat een investering in het aandeel Coca-Cola erg stabiel maakt.

Coca-Cola aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Coca-Cola /symbool: KO
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.