Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Amerikaanse aandelen » Dropbox Aandelen

Dropbox Aandelen

dropbox aandelen kopen, dropbox koers

Wil je beleggen in Dropbox aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Dropbox aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Dropbox. Ook kun je hier de actuele Dropbox koers raadplegen. De aandelen van het Amerikaanse online bestandhosting bedrijf staan genoteerd aan de technologiebeurs NASDAQ en worden verhandeld in dollars. Het aandeel Dropbox is te vinden onder het ticker symbool: ‘DBX’

Waar kan je Dropbox aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Dropbox aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Dropbox aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis account te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Dropbox aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Dropbox?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Dropbox? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Dropbox is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Dropbox uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Dropbox?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Dropbox. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Dropbox

Dropbox is een Amerikaans bedrijf dat werd opgericht in 2007 door Drew Houston en heeft inmiddels meerdere kantoren verspreid over de wereld. Het bedrijf biedt cloud opslagdiensten aan meer dan 700 miljoenen gebruikers wereldwijd. De klanten van Dropbox zijn zowel particulieren als bedrijven die gebruikmaken van Dropbox om bestanden, foto’s en video’s op te slaan en te delen. Dit kan tegenwoordig via elk platform en verdeeld over meerdere apparaten.

Met deze dienst is het bedrijf flink aan het groeien in de technologiesector en dit zal volgens kenners nog wel even zo blijven. Het gebruik van cloud diensten wordt steeds populairder. In eerste instantie is Dropbox voor de gebruiker gratis met een beperkte opslagruimte. De klant kan een upgrade kopen om meer opslagruimte te verkrijgen voor een bepaald bedrag per maand. Sinds 2014 heeft Dropbox een samenwerking met Microsoft waardoor ze haar missie tot het creëren van een verlichte manier van werken sneller kunnen bewerkstelligen.

Dropbox staat sinds maart 2018 geregistreerd aan de Nasdaq index onder de ticker DBX. De waarde van het aandeel Dropbox begon met 21 dollar per stuk en steeg met 35 procent op de dag van beursgang. Het aandeel sloot af op 28,48 dollar per aandeel. De omzetgroei was in 2018 zo’n 28 procent ten opzichte van 2017 en dat is een mooie groei die Dropbox door blijft zetten.

Zeker sinds de COVID-19 pandemie is cloud opslag steeds belangrijker geworden, waardoor de diensten van Dropbox nog interessanter worden voor bedrijven. Dat is ook de reden dat het bedrijf een samenwerking is aangegaan met Zoom. Als belegger kan je hier nu goed van profiteren. Dropbox gaat verder in de toekomst haar focus leggen op software voor grote bedrijven wat een interessante markt is. Dat maakt investeren in Dropbox ook de moeite waard, want grote bedrijven zijn altijd bereid te betalen voor goede software.

Dropbox aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Dropbox /symbool: DBX
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.