Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Amerikaanse aandelen » Johnson & Johnson Aandelen

Johnson & Johnson Aandelen

aandeel Johnson & Johnson kopen, aandeel Johnson & Johnson koers

Wil je beleggen in Johnson & Johnson aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Johnson & Johnson aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Johnson & Johnson. Ook kun je hier de actuele Johnson & Johnson koers raadplegen. De aandelen van het Amerikaans bedrijf voor medische hulpmiddelen staan genoteerd aan de Amerikaanse New York Stock Exchange en worden verhandeld in dollars. Het aandeel Johnson & Johnson is te vinden onder het ticker symbool: ‘JNJ’

Waar kan je Johnson & Johnson aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Johnson & Johnson aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Johnson & Johnson aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Johnson & Johnson aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Johnson & Johnson?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Johnson & Johnson? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Johnson & Johnson is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Johnson & Johnson uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Johnson & Johnson?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Johnson & Johnson. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Johnson & Johnson 

Johnson & Johnson werd in 1886 door de drie broers Robert, James en Edward Johnson opgericht. Het bedrijf is sinds de oprichting actief in de farmaceutische industrie. Het eerste product van Johnson & Johnson was een verband met een bacteriedodend middel.

Inmiddels heeft Johnson & Johnson een aantal activiteiten waar het bedrijf haar omzet mee genereert. Zo verkoopt het farmaceutische producten, waaronder geneesmiddelen voor de behandeling van neurologische, dermatologische en andere ziekten. Dit zorgt voor meer dan de helft van de omzet van Johnson & Johnson. Daarnaast zorgen medische producten en apparatuur voor meer dan 30% van de omzet en ten slotte zijn de consumentengoederen van het bedrijf goed voor 17% van de omzet. De meest bekende consumentenproducten van Johnson & Johnson zijn haar babyproducten, Neutrogena-huid- en schoonheidsproducten en Acuvue-contactlenzen.

Deze totale omzet van Johnson & Johnson komt grotendeels uit de Verenigde Staten (meer dan 50%) en Europa (bijna een kwart). Dit wordt verder aangevuld door Noord-Amerika, Azië-Pacific en Afrika. In totaal heeft Johnson & Johnson wereldwijd 97 productievestigingen waar zo’n 135.000 medewerkers werkzaam zijn.

In 1944 kreeg het bedrijf een notering aan de New York Stock Exchange met de ticker JNJ. Het aandeel maakt ook onderdeel uit van de Dow Jones Industrial Average. Sinds 1962 heeft Johnson & Johnson ieder jaar het dividend verhoogd.

In 1961 werd het Belgische bedrijf Janssen Pharmaceutica gekocht door Johnson & Johnson. Dit bedrijf kreeg tijdens de COVID-19 pandemie een grote rol als aanbieder van een vaccin waarbij één vaccinatie voldoende bescherming kan geven.

Johnson & Johnson’s missie is mensen in elke levensfase en leeftijd gezond te houden. Het bedrijf blijft investeren en innoveren om de toegang en betaalbaarheid te verbeteren, gezondere gemeenschappen te creëren en een gezonde geest, lichaam en omgeving binnen het bereik van iedereen te brengen. Als een van de grootste aanbieders in de farmaceutische industrie heeft Johnson & Johnson een stabiele reputatie opgebouwd. Dat maakt het aandeel Johnson & Johnson ook een stabiele keuze om in te investeren.

Johnson & Johnson aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Johnson & Johnson /symbool: ‘JNJ’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.