Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Amerikaanse aandelen » Netflix aandelen

Netflix aandelen

Netflix aandelen, aandeel Netflix koers

Netflix is ’s werelds grootste streamingdienst van films en series! Wil je beleggen in Netflix aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Netflix aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Netflix. Ook kun je hier de actuele Netflix koers raadplegen. De aandelen van het Amerikaanse streaminggigant streamingdienst bedrijf staan genoteerd aan de Amerikaanse NASDAQ en worden verhandeld in dollars. Het aandeel Netflix is te vinden onder het ticker symbool: ‘NFLX’

Waar kan je Netflix aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Netflix aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Netflix aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Netfix aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Netflix?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Netflix? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Netflix is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Netflix uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Netflix?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Netflix. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Netflix Inc

Het Amerikaanse bedrijf Netflix werd in 1997 opgericht en biedt een video on demand service. Door middel van een abonnement van rond de 10 euro kan de abonnee continue films en series kijken. Deze zeer toegankelijke prijs voor haar diensten, zorgen ervoor dat Netflix een zeer breed publiek kan aanspreken.

Daarnaast biedt Netflix een zeer breed aanbod met talrijke nieuwe series die ieder jaar worden uitgebracht. Het bedrijf koopt op licenties om films en series te kunnen streamen in verschillende landen, wat een abonnement op deze service steeds populairder maakt. Een aantal voorbeelden van deze series zijn het bekende Stranger Things, House of Cards en talrijke Marvel series.

Netflix genereert momenteel meer dan 70% van haar omzet in de Verenigde Staten, maar begint steeds meer markten te veroveren verdeeld over de hele wereld. Ook in Europa is het bedrijf razend populair geworden. Wereldwijd heeft het bedrijf meer van 100 miljoen abonnees verdeeld over ruim 190 verschillende landen.

De beursintroductie van Netflix vindt plaats in 2002. Vanaf dat moment blijft het beursaandeel redelijk stabiel. Vanaf het moment dat Netflix internationaal uitbreidt, begin 2013, begint de koers van het aandeel Netflix flink te stijgen na een aantal jaar van ups en downs. Het aandeel Netflix staat genoteerd aan de Nasdaq Global Select Market en maakt deel uit van de Nasdaq 100-beursindex.

Netflix blijft continue vernieuwen en verbeteren door te leren van het kijkgedrag van haar consumenten. Zo kunnen ze de voorkeuren van haar abonnees voorspellen en hier slim op inspelen. Daarnaast neemt de kwaliteit en snelheid van het internet alsmaar toe, wat het streamen van films en series steeds aantrekkelijker maakt voor potentiele klanten van Netflix. Met dat toekomstbeeld en de sterke positie van het merk Netflix op de markt, heeft investeren in Netflix zeer veel potentie.

Netflix aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Netflix /symbool: NFLX
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.