Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Amerikaanse aandelen » PayPal Aandelen

PayPal Aandelen

Paypal aandelen kopen, aandeel Paypal kopen, Paypal koers

Wil je beleggen in PayPal aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je PayPal aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in PayPal. Ook kun je hier de actuele PayPal koers raadplegen. De aandelen van het Amerikaanse online betalingsplatform staan genoteerd aan de technologiebeurs NASDAQ (NDQ) en worden verhandeld in dollars. Het aandeel PayPal is te vinden onder het ticker symbool: ‘PYPL’

Waar kan je PayPal aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je PayPal aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van PayPal aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven PayPal aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in PayPal?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel PayPal? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel PayPal is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in PayPal uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel PayPal?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel PayPal. Klik op kopen om het aandeel te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over PayPal

In 1998 werd het Amerikaanse bedrijf Confinity door Peter Thiel, Luke Nosek en Max Levchin opgericht. Dit bedrijf richtte zich voornamelijk op de bouw van applicaties voor de Palm Pilot. In 1999 introduceerde het bedrijf het product PayPal. Confinity fuseerde in 2000 met X.com, het bedrijf dat door Elon Musk werd opgericht. Tegen het einde van dat jaar stopte X.com met al haar (neven)activiteiten om zich volledig te richten op PayPal.X.com veranderde vervolgens in 2001 haar naam naar PayPal.

Vandaag de dag opereert PayPal op meer dan 200 markten wereldwijd en heeft het zo’n 370 miljoen actieve, geregistreerde gebruikers. Het bedrijf biedt haar gebruikers de mogelijkheid geld te versturen en ontvangen in 25 verschillende valuta’s.

Nadat PayPal haar naam in 2001 officieel als bedrijf registreerde, ging in 2002 het aandeel PayPal naar de beurs. Op dat moment werd het aandeel verkocht voor 13 dollar per aandeel en genereerde meer dan 61 miljoen dollar. eBay kocht in 2002 PayPal naar aanleiding van het feit dat meer dan de helft van haar gebruikers al gebruikmaakte van PayPal. eBay stootte in 2015 PayPal af en het bedrijf ging vanaf dat moment als onafhankelijk bedrijf naar de beurs.

Meer recentelijk is PayPal een partnerschap begonnen met Instagram omwille van een nieuwe feature genaamd ‘Checkout on Instagram’. Daarnaast heeft PayPal eind 2020 aangekondigd als nieuwe service aan haar gebruikers ook zogenoemde cryptocurrencies te accepteren bij zo’n 26 miljoen aanbieders in haar netwerk.

In januari 2021 werd PayPal de eerste buitenlandse operator met 100 procent controle over een betalingsplatform in China. Daarmee heeft het bedrijf een geavanceerde positie verworven op het gebied van online betalingen.

Ook de COVID-19 pandemie heeft de groei van digitale betalingsplatforms versneld ten koste van de traditionele banksector. Als gevolg hiervan heeft PayPal een stijging in het betalingsvolume gezien. Deze stijging van 29 procent bedroeg zo’n 220 miljard dollar, wat een positief geluid gaf aan beleggers.

De opkomst en stijging van digitale betalingen in de hedendaagse samenleving brengt PayPal in een zeer gunstige positie voor groei. Het aandeel PayPal wordt hierdoor als zeer aantrekkelijk gezien.

PayPal aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel PayPal /symbool: ‘PYPL’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.