Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Amerikaanse aandelen » Pfizer Aandelen

Pfizer Aandelen

Pfizer aandelen, aandeel Pfizer koers

Wil je beleggen in Pfizer aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Pfizer aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Pfizer. Ook kun je hier de actuele Pfizer koers raadplegen. Het Amerikaanse biofarmaceutische bedrijf staat genoteerd aan de Amerikaanse New York Stock Exchange (NYSE). Pfizer aandelen worden verhandeld in dollars en zijn te vinden onder het symbool PFE.

Waar kan je Pfizer aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Pfizer aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Pfizer aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Pfizer aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Pfizer?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Pfizer? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Pfizer is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Pfizer uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Pfizer?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Pfizer. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Pfizer Inc.

Pfizer Inc is een Amerikaans bedrijf met Duitse wortels en een grote bekende in de biofarmaceutische branche. De Duitsers Charles Pfizer en Charles F. Erhart, familieleden van elkaar, richtten het bedrijf in 1849 op. Door logistieke problemen tijdens de Eerste Wereldoorlog legde Pfizer de basis voor de productie van penicilline, wat in de Tweede Wereldoorlog in grote aantallen werd geproduceerd door Pfizer. Dit is een enorm cruciale mijlpaal geweest in de geschiedenis van het bedrijf.

Vandaag de dag maakt Pfizer geneesmiddelen en vaccins waarmee de kwaliteit van leven van mensen kan worden verbeterd of ziektes mee kunnen worden voorkomen. Dit doet Pfizer voor uiteenlopende medische disciplines, waaronder oncologie, cardiologie en neurologie.

Het is een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld dat in meer dan 125 landen haar geneesmiddelen verkoopt. In 2020 werd Pfizer nog bekender door haar goedgekeurde vaccin tegen COVID-19. Pfizer streeft ernaar om in 2021 zo’n 1,3 miljard Corona vaccins te leveren. De toekomst voor Pfizer bestaat natuurlijk uit meer dan enkel het succes of falen van hun Corona vaccin. Zij blijven daarnaast natuurlijk doorgaan met het ontwikkelen van andere hoognodige geneesmiddelen. Hier zijn ook al hoge inkomsten uit voortgekomen als men bedenkt dat Pfizer onder andere medicijnen ontwikkelt als Viagra (erectiestoornissen), Centrum (voedingssupplement) en Zoloft (depressie).

Pfizer staat sinds 1942 genoteerd aan de New York Stock Exchange met de ticker PFE en is een commercieel beursgenoteerd bedrijf. Aan het begin van het boekjaar 2019 heeft Pfizer haar bedrijf gereorganiseerd in drie ondernemingen. Pfizer blijft samen met vernieuwers in de gezondheidszorg continue werken aan research en development. Deze afdeling ontvangt jaarlijks fors wat investeringen. Pfizer heeft door de jaren heen verschillende, strategische overnames uitgevoerd. Dit soort momenten zijn interessant om actief in Pfizer aandelen te handelen.

Pfizer aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Pfizer /Symbool: PFF
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.