Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Amerikaanse aandelen » Plug Power Aandelen

Plug Power Aandelen

Plug power aandelen kopen, aandeel plug power koers

Wil je beleggen in Plug Power aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Plug Power aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Plug Power. Ook kun je hier de actuele Plug Power koers raadplegen. De aandelen van het Amerikaanse Productiebedrijf voor elektrische apparatuur bedrijf staan genoteerd aan de NASDAQ en worden verhandeld in dollars. Het aandeel Plug Power is te vinden onder het ticker symbool: ‘PLUG’

Waar kan je Plug Power aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Plug Power aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Plug Power aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Plug Power aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Plug Power?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Plug Power? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Plug Power is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Plug Power uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van PlugPower?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Plug Power. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Plug Power Inc. 

Plug Power werd in 1997 opgericht. Het bedrijf produceert brandstofcellen die waterstof omzetten in elektriciteit en is daarnaast wereldwijd de grootste producent van vloeibare waterstof. Deze vorm van brandstof voor auto’s is volgens kenners milieuvriendelijker dan gewone elektrische auto’s.

De wereld wordt groener en daar speelt Plug Power goed op in met haar innovaties op het gebied van waterstof. Plug Power heeft in het derde kwartaal van 2020 een recordaantal brandstofcelsystemen geplaatst evenals een recordaantal waterstofstations. Plug Power heeft eind 2020 1 miljard dollar opgehaald door middel van een emissie. Dit helpt het bedrijf niet alleen om meer te kunnen groeien, maar ook om haar projecten sneller te kunnen starten. Het geld wordt gebruikt om vijf waterstoffaciliteiten te bouwen in de Verenigde Staten. Plug Power verwacht al in 2022 twee van deze faciliteiten operationeel te hebben.

In november 1999 kreeg Plug Power een beursnotering aan de NASDAQ voor 16 dollar per aandeel. Het kreeg de ticker PLUG. Een zeer gunstige timing dacht met op dat moment. Echter gooide de DotCom-bubble roet in het eten waardoor het aandeel flink kelderde. Hier kwam verandering in op het moment dat de eerste elektrische voertuigen hun eerste successen begonnen te boeken.

Waterstof heeft de toekomst. Dit wordt al enige tijd geroepen en lijkt uit te komen. Het aandeel Plug Power lift de laatste tijd mee op de explosieve groei van de productie van elektrische voertuigen en andere bedrijven die innoveren in een duurzamere samenleving. Daarbij zijn waterstofaandelen nu belangrijker dan ooit om in de gaten te houden. Plug Power zou hier wel eens een zeer belangrijke rol binnen kunnen spelen, waardoor het kopen van aandelen Plug Power een verstandige investering in de toekomst is.

Plug Power aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Plug Power /symbool: ‘PLUG’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.