Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Chinese aandelen » Huawei Aandelen

Huawei Aandelen

Huawei aandelen kopen, aandeel huawei koers

Wil je beleggen in Huawei aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Huawei aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Huawei. Ook kun je hier de actuele Huawei koers raadplegen. De aandelen van het Chinese multinationaal technologiebedrijf staan genoteerd aan de Amerikaanse New York Stock Exchange en worden verhandeld in dollars. Het aandeel Huawei is te vinden onder het ticker symbool: 

Waar kan je Huawei aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Huawei aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Huawei aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening/ account te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Huawei aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Huawei?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Huawei? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Huawei is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Huawei uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Huawei?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Huawei. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Huawei

Huawei werd in 1987 opgericht in Shenzhen, China. Vanaf de oprichting is het bedrijf uitgegroeid van een regionale speler tot een wereldwijde leverancier van ICT-infrastructuur en slimme apparaten (waaronder telefoons). Huawei heeft inmiddels bijna 194.000 medewerkers en is actief in meer dan 170 landen en regio’s. Het bedrijf bedient meer dan drie miljard mensen over de hele wereld.

Eind 2019 veroverde Huawei 18% van het marktaandeel voor smartphones. Daarmee heeft het bedrijf Apple overtroffen en komt het steeds dichterbij concurrent Samsung.

Momenteel heeft Huawei het beste 5G netwerk ter wereld ontwikkeld en heeft hier miljarden aan onderzoek en ontwikkeling in gestopt. Huawei heeft veel patenten op fundamentele bouwstenen van dit sterke 5G netwerk. Hierdoor staan landen momenteel voor een keuze: op korte termijn genieten van een uitstekend 5G netwerk door in zee te gaan met China of wachten op andere bedrijven die komen met de uitrol van een 5G netwerk wat lang gaat duren en veel geld gaat kosten.

Huawei is niet beursgenoteerd omdat de medewerkers mede-eigenaar zijn van het bedrijf. Door deze invloed bepalen de medewerkers hoe en wanneer er wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van het bedrijf. Ze beslissen mee over de toekomst van Huawei, en daarmee ook de eigen toekomst, profiteren van de successen van het bedrijf en kunnen hierdoor een eigen koers varen waarbij ze onafhankelijk zijn van anderen.

Het tijdperk van nieuwe en grote stappen in innovatie breekt aan waarbij theoretische doorbraken en nieuwe uitvindingen op basis van basistechnologieën helpen om mondiale uitdagingen aan te gaan en de visie en aannames van de maatschappij voor de toekomst te ondersteunen. Nu we dit nieuwe tijdperk ingaan, zal Huawei de investeringen in innovatie verder opvoeren, innovatie naar een hoger niveau tillen en constant waarde leveren aan de industrie en de samenleving als geheel. Dat betekent dat er een mooie groei zal plaatsvinden voor het aandeel Huawei en maakt een investering in Huawei de moeite waard.

Huawei aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Huawei /symbool: 
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.