Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Chinese aandelen » SOS Aandelen

SOS Aandelen

sos aandelen kopen, aandeel sos koers

Wil je beleggen in SOS aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je SOS aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in SOS. Ook kun je hier de actuele SOS koers raadplegen. De aandelen van het Chinese technologiebedrijf staan genoteerd aan de Amerikaanse New York Stock Exchange en worden verhandeld in dollars. Het aandeel SOS is te vinden onder het ticker symbool: ‘SOS’

Waar kan je SOS aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je SOS aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van SOS aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis account te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven SOS aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€2,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in SOS?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel SOS? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel SOS is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in SOS uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel SOS?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel SOS. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over SOS

China Rapid Finance Limited (XRF) werd in mei 2020 overgenomen door Yong Bao Two Ltd. in een omgekeerde fusietransactie die uiteindelijk SOS Limited vormde.

SOS Limited is een technologiebedrijf dat marketinggegevens, technologie en oplossingen levert aan de noodhulpdiensten in China. Het hoofdkantoor is gevestigd in Qingdao, China. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan haar zakelijke en individuele klanten in China via haar operationele dochteronderneming, SOS Information Technology Co., Ltd.

SOS biedt ook verschillende soorten lidmaatschapskaarten aan individuele klanten binnen grote bedrijven als onderdeel van personeelsbeloningen. SOS maakt gebruik van cloud- en andere geavanceerde technologieën om marketingoplossingen op een nieuwe manier aan te bieden, waaronder het op apps gebaseerde mobiele platform, cloud-callcenters en grote datacenters.

SOS heeft contractuele serviceovereenkomsten met grote banken, verzekeringsmaatschappijen, internetbedrijven en telecomaanbieders in China. Op dit moment heeft SOS meer dan 160 personeelsleden. Daarnaast heeft SOS ook al meer dan 20 software-auteursrechten verkregen.

SOS staat sinds april 2017 genoteerd aan de New York Stock Exchange met de ticker SOS.

SOS maakt recentelijk een reeks stappen om haar cryptocurrency mining activiteiten op te schalen en verwacht nog betere resultaten in 2021. Zo zal het bedrijf ook blijven investeren in het vergroten van de mogelijkheden hierin. Zo heeft SOS 6.039 cryptomining-rigs in gebruik genomen, geldservicebedrijfslicenties ontvangen in de Verenigde Staten en Canada, waardoor het kan optreden als deviezendealer en geldtransferagent en is het bedrijf een niet-bindende intentieverklaring aangegaan om meerderheidsbelangen te kopen in drie Amerikaanse elektriciteitscentrales. Met laatstgenoemde kan SOS haar activiteiten uitbreiden in de Verenigde Staten.

Het mag duidelijk zijn dat SOS een grote speler wil worden in de cryptocurrency mining wereld. Daar valt nog veel winst te halen en dit zal ten goede komen van het aandeel SOS. Het is dan ook het overwegen waard om nu te investeren in SOS aandelen.

SOS aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel SOS /symbool: ‘SOS’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.