Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Chinese aandelen » Xpeng Aandelen

Xpeng Aandelen

xpeng aandelen kopen, aandeel xpeng koers

Wil je beleggen in Xpeng aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Xpeng aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Xpeng. Ook kun je hier de actuele Xpeng koers raadplegen. De aandelen van de Chinese fabrikant van elektrische voertuigen staan genoteerd aan de Amerikaanse New York Stock Exchange en worden verhandeld in dollars. Het aandeel Xpeng is te vinden onder het ticker symbool: ‘XPEV’

Waar kan je Xpeng aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Xpeng aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Xpeng aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Xpeng aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Xpeng?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Xpeng? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Xpeng is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Xpeng uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Xpeng?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Xpeng. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Xpeng

Xpeng Inc., een van China’s toonaangevende bedrijven voor slimme elektrische voertuigen of Smart EV, werd in 2015 opgericht in Guangzhou, China. Xpeng ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt slimme elektrische auto’s in China. Het bedrijf is het enige in China gevestigde autobedrijf is dat full-stack software in eigen beheer heeft ontwikkeld voor de commercialisering van autonoom rijden.

Xpeng heeft door de jaren heen enorm veel talent aangetrokken. Momenteel werkt 43% van haar 3.676 medewerkers in Research en Development (R&D) gerelateerde gebieden. Toonaangevende experts uit de internet-, auto- en technologiesector slaan de handen ineen om het leiderschapsteam te vormen.

De aandelen van Xpeng zijn sinds augustus 2020 genoteerd aan de New York Stock Exchange, onder de ticker XPEV. In minder dan een jaar sinds het debuut op de aandelenmarkt, is het Xpeng aandeel meer dan 75% gestegen. Daarnaast worden de aandelen ook verhandeld aan de Hong Kong Stock Exchange. Dit voegt liquiditeit aan het bedrijf toe en vergroot de investeerdersbasis.

Op dit moment genereert de sector voor elektrische voertuigen recordcijfers en een positief beleggerssentiment. Ondanks dat de industrie recent heeft geleden onder het chiptekort, lijkt erop dat de crisis bijna voorbij is en EV-fabrikanten klaar zijn om weer op te bloeien.

Terwijl China de EV-industrie blijft domineren, heeft Xpeng een enorme markt om in tegemoet te komen en een enorm groeipotentieel. Xpeng heeft een grote potentie om haar markt uit te breiden en nieuwe gebruikers toe te voegen. Het bedrijf heeft een breed productportfolio en ontwikkelt daarnaast solide technologie. Als het bedrijf de omzetprognoses overtreft, zullen de Xpeng aandelen stijgen. Daarom is het verstandig nu Xpeng aandelen te kopen, voordat deze duurder worden.

Xpeng aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Xpeng /symbool: ‘XPEV’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.