Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Europese aandelen » FlatexDEGIRO Aandelen

FlatexDEGIRO Aandelen

FlatexDEGIRO Aandelen kopen, aandeel FlatexDEGIRO koers

Wil je beleggen in flatexDEGIRO aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je flatexDEGIRO aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in flatexDEGIRO. Ook kun je hier de actuele flatexDEGIRO koers raadplegen. De aandelen van de Duitse online broker staan genoteerd aan de Borse Frankfurt en worden verhandeld in euro’s. Het aandeel FlatexDEGIRO is te vinden onder het ticker symbool: ‘FTK’

Waar kan je flatexDEGIRO aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je flatexDEGIRO aandelen kunt kopen is – ironisch genoeg – DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van flatexDEGIRO aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven flatexDEGIRO aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in flatexDEGIRO?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel flatexDEGIRO? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel flatexDEGIRO is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in flatexDEGIRO uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel flatexDEGIRO?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel flatexDEGIRO. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over flatexDEGIRO 

Begin 2021 fuseerde het Nederlandse DeGiro B.V. met flatexDEGIRO Bank AG. Dit resulteerde in het ontstaan van de grootste online execution-only broker in Europa met een eigen bankvergunning. De flatexDEGIRO-groep is één van de 160 aan de SDAX genoteerde grootste Duitse bedrijven.

Flatexdegiro AG is een Duitse aanbieder van financiële technologieën gevestigd in Frankfurt am Main en het moederbedrijf van Flatexdegiro Bank AG. Het bedrijf werd opgericht in juli 1999 en heeft 10 vestigingen in Duitsland, evenals één vestiging in Bulgarije, Oostenrijk en in Nederland.

Het bedrijf werd opgericht als PRE.IPO AG in 1999 en kwam in 2006 op de markt met de online broker Flatex. De zomer van 2009 noteerde de beursgang van Flatex AG. De klanten betalen een vast bedrag voor een effectentransactie, ongeacht het volume. In 2014 kreeg Flatex AG een nieuwe naam: FinTech Group AG. De FinTech Group werd vervolgens in 2017 door de Oskar Patzelt Foundation uitgeroepen tot Bank van het Jaar. FinTech Group AG werd in augustus 2019 terug hernoemd naar Flatex AG. FinTech Group AG (het voormalige en dus latere Flatex AG) nam in maart 2015 het meerderheidsbelang in XCOM AG over. Met deze overname gingen ook de huidige biw Bank for Investments and Securities AG (kortweg biw AG), in maart 2019 omgedoopt tot Flatex Bank AG en in april 2021 tot Flatexdegiro Bank AG, over.

Het bedrijf heeft vandaag de dag zo’n 900 medewerkers in dienst die 1,25 miljoen klanten bedienen in meer dan 18 landen in de wereld. Eind 2020 voerde het bedrijf 75 miljoen effectentransacties uit.

flatexDeGIRO heeft in augustus 2021 aangekondigd haar aandeel in vieren te splitsen doordat de koers van het aandeel in twee jaar tijd met meer dan 200 procent is gestegen. Dit maakt het aandeel aantrekkelijk voor particuliere beleggers. Als je nu aandelen flatexDEGIRO koopt, maak je deel uit van de verdere groeiplannen voor de lange termijn.

flatexDEGIRO aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel flatexDEGIRO /symbool: FTK
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.