Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Europese aandelen » Mercedes Aandelen | Aandeel Daimler AG

Mercedes Aandelen | Aandeel Daimler AG

Mercedes aandelen kopen, aandeel mercedes koers

Wil je beleggen in Mercedes aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Mercedes aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Mercedes (Daimler AG). Ook kun je hier de actuele Mercedes koers raadplegen. De aandelen van het Duitse autofabrikant staan genoteerd aan de Duitse XETRA beurs en worden verhandeld in euro’s. Het aandeel Mercedes / Daimler AG is te vinden onder het ticker symbool: ‘DAI’

Waar kan je Mercedes aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Mercedes aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Mercedes aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Mercedes aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€2,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Mercedes?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Mercedes? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Mercedes is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Mercedes uit te proberen met een gratis demo-account.

77% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Mercedes?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Mercedes. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Mercedes

Mercedes-Benz ontstond oorspronkelijk uit Karl Benz’s creatie van de eerste verbrandingsmotor in een auto, gepatenteerd in januari 1886. Later, in 1901, werd de naam “Mercedes” geregistreerd door DMG als een beschermd handelsmerk. De eerste voertuigen van Mercedes-Benz werden geproduceerd in 1926, na de fusie tussen de bedrijven van Karl Benz en Gottlieb Daimler van het bedrijf Daimler-Benz op 28 juni van datzelfde jaar.

De divisie Mercedes-Benz Cars is goed voor meer dan de helft van de omzet van Daimler. De overige divisies binnen het bedrijf zijn Daimler Trucks, Mercedez-Benz Vans, Daimler Buses en Daimler Financial Services.

Mercedes-Benz AG is verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten van Mercedes-Benz Vans en Mercedes-Benz Cars en heeft meer dan 170.000 medewerkers wereldwijd in dienst. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op de ontwikkeling, productie en verkoop van personenauto’s en bestelwagens maar ook op voertuig gerelateerde diensten. Bovendien wil het bedrijf leider zijn op het gebied van elektrische mobiliteit en voertuigsoftware. Het portfolio van Mercedes-Benz omvat het gelijknamige merk met de sub merken Mercedes-EQ, Mercedes-Maybach, Mercedes-AMG, G-Klasse en het merk ‘Smart’. Het merk ‘Mercedes me’ biedt toegang tot de digitale diensten van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz breidt haar wereldwijde productienetwerk voortdurend uit met ongeveer 35 productielocaties verspreid over vier continenten, terwijl het zich aanpast aan de hedendaagse eisen van elektrische mobiliteit. Tegelijkertijd bouwt en breidt het bedrijf haar wereldwijde batterijproductienetwerk op drie continenten uit.

Mercedes-Benz maakt onderdeel uit van moederbedrijf Daimler AG. De Daimler aandelen staan genoteerd aan de beurs van Frankfurt en Stuttgart met de ticker DAI. Er kan al meer dan 100 jaar worden geïnvesteerd in Daimler aandelen.

Duurzaamheid is het belangrijkste aspect van de Mercedes-Benz-strategie en voor het bedrijf zelf. Dit betekent het creëren van blijvende waarde voor alle belanghebbenden: klanten, medewerkers, investeerders, zakenpartners en de samenleving als geheel. De duurzame bedrijfsstrategie van Daimler ligt hieraan ten grondslag. Mercedes-Benz neemt zodoende haar verantwoordelijkheid voor de economische, ecologische en sociale effecten van haar bedrijfsactiviteiten en kijkt naar de gehele waardeketen.

Deze veelbelovende toekomst op het gebied van elektrisch rijden en duurzaamheidsstrategie van Mercedes-Benz, maakt het beleggen in het bedrijf, en daarmee in aandelen Daimler, een goede investering.

Mercedes aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Daimler AG (Mercedes) /symbool: DAI
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.