Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Europese aandelen » Novacyt aandelen

Novacyt aandelen

Novacyt aandelen, Aandeel Novacyt koers

Wil je beleggen in novacyt aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je novacyt aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in novacyt. Ook kun je hier de actuele novacyt koers raadplegen. De aandelen van het Franse biotechnologiebedrijf staan genoteerd aan de Borse Franse en wordt verhandeld in euro’s. Het aandeel Novacyt is te vinden onder het ticker symbool: ‘NYZ’

Waar kan je Novacyt aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Novacyt aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Novacyt aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening/ account te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Novacyt aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Novacyt?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Novacyt? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Novacyt is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Novacyt uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Novacyt?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Novacyt. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Novacyt Group

Novacyt is een Frans-Brits bedrijf dat werd opgericht in 2005 en heeft kantoren in Camberley, Verenigd Koningrijk en Vélizy-Villacoublay, Frankrijk. Het hoofdkantoor van Novacyt is gevestigd in Frankrijk. Het bedrijf heeft daarnaast drie dochterbedrijven genaamd Primerdesign, Microgen Bioproducts en Lab21 Healthcare. De Novacyt Group genereert een groeiend portfolio in moleculaire diagnostische tests; van ontwikkeling en commercialisatie tot fabricage. Het dochterbedrijf Primerdesign heeft in 2019 een moleculaire test voor COVID-19 gelanceerd wat resultaten levert in twee uur.

Door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus, hebben behoorlijk wat bedrijven een negatieve impact gezien op hun aandeel. Het omgekeerde geldt voor het aandeel Novacyt. Het bedrijft heeft flink kunnen profiteren van de pandemie. Dat komt onder andere omdat het bedrijf zich specialiseert in het leveren diagnostische tests voor het COVID-19 virus. Uiteraard zijn dit niet de enige tests die zij leveren; Novacyt produceert en verkoopt diagnoseproducten voor microbiologie, hematologie en serologie aan uiteenlopende zorgaanbieders wereldwijd.

Novacyt staat genoteerd aan de beurs van Parijs (ticker: ALNOV) en Londen (ticker: NCYT). In 2012 werd het bedrijf gelanceerd op de Alternext; een handelsplatform van Euronext voor kleine en middelgrote ondernemingen. In 2017 werd het aandeel Novacyt geïntroduceerd op de London Stock Exchange.

Door de recente samenwerking met de Engelse Department of Hearth and Social Care, is het aandeel Novacyt eind 2020 flink gestegen. Dit momentum kan worden vastgehouden doordat de ontwikkeling van de biotech sector ook gelijkloopt met de verwachte toename van de zorguitgaven. Dit is een positieve ontwikkeling voor beleggers in de biotech en medische onderzoek sectoren en in het specifiek in Novacyt.

Novacyt aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Novacyt /symbool: NYZ
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.