Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Europese aandelen » SpineGuard Aandelen

SpineGuard Aandelen

SpineGuard aandelen, Aandeel SpineGuard koers

Wil je beleggen in SpineGuard aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je SpineGuard aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in SpineGuard. Ook kun je hier de actuele SpineGuard koers raadplegen. De aandelen van het Frans bedrijf dat gespecialiseerd in technologische ontwikkelingen voor chirurgische ingrepen aan de wervelkolom staan genoteerd aan de Euronext Parijs en worden verhandeld in euros. Het aandeel SpineGuard is te vinden onder het ticker symbool: ‘ALSGD’

Waar kan je SpineGuard aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je SpineGuard aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van SpineGuard aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven SpineGuard aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€2,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in SpineGuard?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel SpineGuard? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel SpineGuard is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in SpineGuard uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel SpineGuard?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel SpineGuard. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over SpineGuard 

Pierre Jérôme en Stéphane Bette hebben het Franse SpineGuard in 2009 opgericht. Het is een dochterbedrijf van SpineVision en heeft haar hoofdkantoor net buiten Parijs gevestigd. Het bedrijf is gespecialiseerd in technologische ontwikkelingen voor chirurgische ingrepen aan de wervelkolom. SpineGuard is dan ook opgericht met het idee om de klinische voordelen van Dynamic Surgical Guidance technologie aan zoveel mogelijk patiënten te leveren. Inmiddels zijn er al meer dan 85.000 operaties veilig uitgevoerd met deze technologie.

De DSG-technologie maakt gebruik van elektrische geleiding om te kunnen werken met bloed, bloedvaten, bot en neutraal weefsel. Deze technologie wordt onder andere toegepast in de PediGuard-sondes voor de verbetering van wervelkolomchirurgie. De PediGuard-sonde is een stand-alone, in de hand te houden apparaat dat mogelijke perforatie van de wervelschors kan detecteren tijdens de voorbereiding voor het plaatsen van pediculaire schroeven.

Het bedrijf genereert 80% van haar omzet in de Verenigde Staten, waar SpineGuard ook een kantoor heeft geopend. Daarnaast krijgt SpineGuard deels steun van de Franse overheid voor de ontwikkeling van haar toepassingen. Met een verkoopnetwerk van ongeveer 45 distributeurs wereldwijd, heeft SpineGuard een grote dekking voor haar services.

Sinds 2013 worden de aandelen SpineGuard verhandeld op de Franse aandelenbeurs AlterNext met de ticker ALSGD.

Door de wisselende en verschillende activiteiten in de medische wereld, kent het aandeel SpineGuard sterke koersschommelingen. Dit komt bijvoorbeeld door nieuwe vergunningen die nodig zijn en uiteraard de COVID-19 crisis. Ondanks deze recente ontwikkelingen heeft het aandeel SpineGuard eind 2020 toch een grote sprong in waarde kunnen maken. Met dit gegeven in het achterhoofd, is een investering in SpineGuard het overwegen waard.

SpineGuard aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel SpineGuard /symbool: ‘ALSGD’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.