Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Europese aandelen » Zalando Aandelen

Zalando Aandelen

Zalando aandelen kopen, aandeel zalando koers

Wil je beleggen in Zalando aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Zalando aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Zalando Ook kun je hier de actuele Zalando koers raadplegen. De aandelen van het multinationaal e-commercebedrijf gevestigd in Berlijn staan genoteerd aan de Duitse beurs Xetra (XET) en worden verhandeld in euro’s. Het aandeel Zalando is te vinden onder het ticker symbool: ‘ZAL’

Waar kan je Zalando aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Zalando aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Zalando aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis account te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Zalando aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Zalando?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Zalando? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Zalando is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Zalando uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Zalando?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Zalando. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Zalando

In 2008 werd Zalando in Duitsland opgericht door David Schneider en Robert Gentz.

Het bedrijf specialiseert zich in de online verkoop in de mode-industrie voor dames, heren en kinderen. In 2009 breidde het bedrijf haar marktgebied uit naar Oostenrijk. Nederlands en Frankrijk volgden in 2010. Vanaf dat jaar werd kleding toegevoegd aan het assortiment en werd het bedrijf marktleider in de online schoenenverkoop. Het jaar daarna volgden ook de landen Groot-Brittannië en Zwitserland en in 2012 breidde Zalando verder uit naar België, Zweden, Spanje, Denemarken, Finland en Polen.

Zalando is momenteel marktleider in Europa en met haar online verkoop van kleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen genereert het bedrijf meer dan 85 procent van haar omzet. Daarnaast genereert het bedrijf haar overige omzet via de verkoopsite Zalando Lounge, de exploitatie van fysieke winkels en uit nevenactiviteiten.

Bijna de helft van Zalando’s omzet wordt in de landen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland gegenereerd. De overige helft wordt door de rest van Europa gegenereerd. Vandaag de dag verbindt Zalando haar klanten, merken en partners in 17 landen en verbindt het bedrijf jong talent uit zo’n 140 landen.

Het bestuur van Zalando liet weten in 2014 nog naar de beurs van Frankfurt te gaan. Dit werd in oktober van dat jaar werkelijkheid nadat zo’n 10 procent van de aandelen waren geplaatst tegen een bedrag van 21,50 euro per aandeel. De gehele opbrengst kon voor bedrijfsvoering worden gebruikt, omdat de zittende aandeelhouders geen aandelen verkochten. Vanaf halverwege 2015 maakt het aandeel Zalando deel uit van de MDAX aandelenindex.

De positie van Zalando op de online verkoopmarkt is zeer sterk ten opzichte van haar belangrijke concurrenten. Het bedrijf blijft marktleider en blijft alsmaar groeien, haar resultaten verbeteren en de omzet aanzienlijk verhogen. Aandelen Zalando kopen zal dan ook met deze groei veel comfort met zich meebrengen en is investeren in Zalando dan ook geen slechte keuze.

Zalando aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Zalando /symbool: ‘ZAL’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.