Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Internationale aandelen » Samsung Aandelen

Samsung Aandelen

samsung aandelen kopen, aandeel samsung koers

Wil je beleggen in Samsung aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Samsung aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Samsung. Ook kun je hier de actuele Samsung koers raadplegen. De aandelen van het Zuid-Koreaans multinationaal elektronicabedrijf staan genoteerd aan de London Stock Echange en worden verhandeld in dollars. Het aandeel Samsung is te vinden onder het ticker symbool: ‘SMSN’

Waar kan je Samsung aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Samsung aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Samsung aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Samsung aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Samsung?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Samsung? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Samsung is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Samsung uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Samsung?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Samsung. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Samsung 

Samsung werd opgericht in 1938 en begon als supermarkt in Korea. Na de Koreaanse oorlog richtte het bedrijf zich op de wederopbouw van het land en in het specifiek de industrialisatie van Korea. In de jaren 60 verschoof de focus van Samsung naar de elektronica-industrie en werd Samsung Electronics officieel in 1968 opgericht. Het bedrijf groeide al snel uit tot een grote elektronicafabrikant op de Koreaanse markt. Tijdens de beginperiode van Samsung vond er een sterke groei plaats in de thuiselektronica sector en begon het bedrijf voor het eerst haar producten te exporteren. Daarnaast kreeg het ook een 50% aandeel in Korea Semiconductor waardoor het haar positie nog verder verstevigde als marktleider in de halfgeleiderproductie.

Inmiddels is Samsung uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste elektronicabedrijven ter wereld. Samsung is het meest bekend om haar de levering van producten voor telecommunicatie, digitale apparatuur en digitale media. Het bedrijf doet zaken in meer dan 58 landen wereldwijd en heeft bijna een half miljoen medewerkers.

Sinds juni 1975 staat Samsung genoteerd aan de Korea Stock Exchange. Daarnaast wordt het aandeel Samsung ook verhandeld aan de Amerikaanse aandelenmarkt NASDAQ, London Stock Exchange en de Luxembourg Stock Exchange.

Samsung vindt sinds de jaren 80 de toekomst continue opnieuw uit. Het bedrijf verkent onbekend gebied om technologieën te ontdekken die mensen over de hele wereld kunnen helpen om gelukkigere en gezondere levens te leiden. Samsung breidt haar sterk gedifferentieerde mobiele apparaten uit en werkt daarnaast hard aan de ontwikkeling van innovatie voor de volgende generatie. Hierdoor is het aandeel Samsung de afgelopen jaren erg stabiel gebleven.

De afdeling Samsung Research zet onder andere in op haar enkele van haar kernthema’s kunstmatige intelligentie (AI), robotica en beveiliging. Deze afdeling, met meer dan 10.000 onderzoekers en ontwikkelaars, leidt de ontwikkeling van toekomstige technologieën. Door deze investering in innovaties op het gebied hiervan, zal de omzet en daarmee ook de koerswaarde van het aandeel Samsung stijgen. Het kan dus slim zijn om de verkoop van Samsung’s nieuwe producten in de gaten te houden en Samsung aandelen te kopen.

Samsung aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Samsung /symbool: ‘SMSN’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.