Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Internationale aandelen » Shopify Aandelen

Shopify Aandelen

Shopify aandelen kopen, aandeel shopify, shopify koers

Wil je beleggen in Shopify aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Shopify aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Shopify. Ook kun je hier de actuele Shopify koers raadplegen. De aandelen van het Canadese e-commercebedrijf staan genoteerd aan de Amerikaanse New York Stock Exchange en worden verhandeld in dollars. Het aandeel Shopify is te vinden onder het ticker symbool: ‘SHOP’

Waar kan je Shopify aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Shopify aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Shopify aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis account te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Shopify aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Shopify?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Shopify? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Shopify is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Shopify uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Shopify?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Shopify. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Shopify 

Shopify werd in 2006 opgericht door Tobias Lütke en Scott Lake na een poging om Snowdevil te openen, een online winkel voor snowboarduitrusting. Geen van de e-commerceoplossingen van die tijd gaf de oprichters de controle die ze nodig hadden om succesvol te zijn, dus bouwden ze hun eigen oplossingen. Lütke gebruikte het open source webapplicatie-framework Ruby on Rails om Snowdevil’s online winkel te bouwen en lanceerde deze na twee maanden ontwikkeling. De oprichters van Snowdevil lanceerden het platform in juni 2006 als Shopify. Tegenwoordig gebruiken bedrijven van elke omvang Shopify, of ze nu online, in winkels of onderweg verkopen.

Shopify is dan ook met recht gegroeid van 5 mensen in een coffeeshop naar meer dan 5.000 over de hele wereld. Shopify is een toonaangevend wereldwijd handelsbedrijf dat vertrouwde tools biedt om een detailhandel van elke omvang te starten, te laten groeien, op de markt te brengen en te beheren. Shopify maakt handel voor iedereen beter met een platform en services die zijn ontworpen voor betrouwbaarheid, terwijl consumenten overal ter wereld een betere winkelervaring krijgen. Shopify, met hoofdkantoor in Ottawa, Canada, drijft meer dan anderhalf miljoen bedrijven aan in meer dan 175 landen en wordt vertrouwd door merken als Allbirds, Gymshark, Heinz, Staples en nog vele meer.

Shopify staat sinds mei 2015 genoteerd aan de New York Stock Exchange met de ticker “SHOP”. Het staat ook genoteerd aan de Toronto Stock Exchange met hetzelfde tickersymbool. Op de dag van beursgang werden de aandelen Shopify verhandeld voor 28 doller per aandeel. Dit was 60% hoger dan de aanbiedingsprijs van 17 dollar. Het bedrijf wist hier meer dan 131 miljoen dollar mee op te halen.

In april 2021 deed Shopify voor het eerst haar intrede in last-mile logistiek door te investeren in Swyft, een in Toronto gevestigde digitale logistieke startup. Dit soort innovatieve en toekomstbestendige stappen, zorgen ervoor dat het bedrijf blijft floreren. Houd het aandeel Shopify daarom goed in de gaten en stap op tijd in.

Shopify aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Shopify /symbool: ‘SHOP’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.