Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Internationale aandelen » Sundial Growers Aandelen

Sundial Growers Aandelen

Sundial Growers Aandelen, Aandeel Sundial Growers koers

Wil je beleggen in Sundial Growers aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Sundial Growers aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Sundial Growers. Ook kun je hier de actuele Sundial Growers koers raadplegen. De aandelen van het Canadese cannabis productiebedrijf bedrijf staan genoteerd aan de NASDAQ en worden verhandeld in dollars. Het aandeelSundial Growers is te vinden onder het ticker symbool: ‘SNDL’

Waar kan je Sundial Growers aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Sundial Growers aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Sundial Growers aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Sundial Growers aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Sundial Growers?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Sundial Growers? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Sundial Growers is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Sundial Growers uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Sundial Growers?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Sundial Growers. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Sundial Growers 

Sundial Growers is een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van cannabis onder licentie in Canada. Sundial Growers is in 2006 opgericht en heeft inmiddels meer dan 138 medewerkers. Het bedrijf combineert beproefde landbouw in het binnenland met tuinbouwtechnieken om een reeks cannabissoorten te kweken. De focus van het bedrijf ligt op de consistentie van cannabis.

Sundial Growers heeft een enorme faciliteit van 448.000 vierkante meter. Het bedrijf maakt gebruik van een “kleine batch-op-schaal”-module groeimethode om de bedrijfswinsten te maximaliseren. Bovendien verpakt Sundial Growers haar goederen tegen de laagst mogelijke kosten. Door output te beheren met behulp van een volledig data gestuurde, consumentgerichte benadering, wordt onnodige verspilling voorkomen. Geen enkele andere concurrent runt het bedrijf op zo’n gedetailleerd niveau.

Sundial Growers ging op 1 augustus 2019 naar de beurs op de NASDAQ-aandelenbeurs voor 13 dollar per aandeel. Daar hanteert het de ticker SNDL.

Sundial heeft verder vijf grote hoogwaardige merken voor micro-targetklanten. Topleaf is een oud premiummerk dat de trouwe klanten van het bedrijf aanspreekt. BC Weed wordt geteeld in British Columbia. Het cultiveert het product in kleine batches, in bloem-, vape- en concentratenformaat. Tegen prijzen die vergelijkbaar zijn met die van anderen, zal de winst van het bedrijf groeien naarmate de vraag van de consument toeneemt.

De ongeëvenaarde kracht van Sundial suggereert dat het aandeel vanaf hier een opwaartse trend zou kunnen opbouwen. Het heeft nog wel volledige Amerikaanse legalisatie nodig om zijn adresseerbare markt uit te breiden. Aangezien Amerika steeds positiever gaat staan tegenover de legalisering van cannabis, zal nu aandelen Sundial Growers kopen een verstandige keuze zijn.

Sundial Growers aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Sundial Growers /symbool: ‘SNDL’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.