Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Internationale aandelen » Tilray aandelen

Tilray aandelen

Tilray aandelen kopen, aandeel tilray koers

Wil je beleggen in Tilray Inc. aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Tilray Inc. aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Tilray Inc.. Ook kun je hier de actuele Tilray Inc. koers raadplegen. De aandelen van het Canadees farmaceutisch en cannabisbedrijf staan genoteerd aan de NASDAQ en worden verhandeld in dollars. Het aandeel Tilray Inc. is te vinden onder het ticker symbool: ‘TLRX’

Waar kan je Tilray aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Tilray aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Tilray aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening/ account te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Tilray aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€2,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Tilray?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Tilray? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Tilray is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Tilray uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Tilray?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Tilray. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Tilray

Tilray werd onder de paraplu van het in Seattle gevestigde Privateer Holdings in 2014 oorspronkelijk opgericht. In december 2016 kreeg Tilray een certificaat voor goede productiepraktijken. Het Canadese farmaceutisch en cannabisbedrijf heeft haar hoofdkantoor in Toronto, Ontario gevestigd. Tilray heeft daarnaast ook vestigingen in Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Portugal en Latijns-Amerika.

Tilray was halverwege 2018 het allereerste Canadese cannabisbedrijf dat legale medicinale cannabis naar de VS exporteerde voor een klinische proef. In december 2018 tekende het bedrijf vervolgens een contract met Novartis-dochter Sandoz om de niet-rookbare/niet-brandbare medicinale cannabisproducten van Tilray te verkopen, distribueren en co-branden op legale markten over de hele wereld.

In juli 2018 werd Tilray het eerste openbaar handelende cannabisbedrijf op een grote Amerikaanse effectenbeurs. Het aandeel Tilray opende op de NASDAQ tegen een prijs van 17 dollar per aandeel. Dit steeg in september 2018 naar 214 dollar per aandeel. Vervolgens daalde dit bedrag naar 29 dollar per aandeel rond augustus 2019. In de tussentijd werd de handel van aandelen Tilray welgeteld vijf keer stilgelegd. Uiteindelijk bracht de beursgang in totaal 153 miljoen dollar op.

Peter Thiel’s Privateer Holdings bezit 76 procent van de aandelen Tilray. Dit bedrijf bestaat inmiddels zeven jaar en is specifiek opgericht om te investeren in de marihuana-industrie. Peter Thiel verdiende zijn vermogen dat hij in Privateer Holdings kon steken, met het oprichten van PayPal en was de eerste investeerder in Facebook. Andere bekende investeringen van Peter Thiel zijn onder andere AirBnB en Lyft.

Het legaliseren van cannabis opent een enorme markt voor bedrijven welke eerder voornamelijk werd gedomineerd door criminelen. Beleggers verwachten dat, net als de tabaksindustrie, deze markt zeer winstgevend zal zijn. Dat maakt aandelen Tilray interessant om in te beleggen en daar nu al de vruchten van te plukken.

Tilray aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Tilray /symbool: TLRY
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.