Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Internationale aandelen » Toyota Aandelen

Toyota Aandelen

Toyota aandelen kopen, aandeel Toyota koers

Wil je beleggen in Toyota aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Toyota aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Toyota. Ook kun je hier de actuele Toyota koers raadplegen. De aandelen van het Japanse multinationale autofabrikant staan genoteerd aan de Amerikaanse New York Stock Exchange en worden verhandeld in dollars. Het aandeel Toyota is te vinden onder het ticker symbool: ‘TM’

Waar kan je Toyota aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Toyota aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Toyota aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Toyota aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Toyota?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Toyota? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Toyota is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Toyota uit te proberen met een gratis demo-account.

72% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Toyota?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Toyota. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Toyota

Aan het einde van de 19e eeuw vond de Japanse ondernemer Skichi Toyoda een weefmachine uit die automatisch stopte zodra de draad brak. Dit maakte bedrijven een stuk efficiënter, doordat meerdere machines door een werknemer konden worden beheerd. Hier wilde een Engels bedrijf flink voor betalen om deze weefmachine in Europe te mogen bouwen. De opbrengst hiervan mocht de zoon van Toyoda gebruiken om zijn eigen bedrijf op te richten; een autofabriek.

Het bedrijf produceerde in 1936 het eerste model en een jaar later werd het opgericht onder de naam Toyota Motor Corporation. Vanaf dat moment werkt Toyota aan haar doel om ’s werelds beste auto’s te produceren. Toyota’s auto’s en vrachtwagens worden vandaag de dag in meer dan 170 landen en gebieden verkocht. Met haar hoofdkantoor in Japan en wereldwijd meer dan 360.000 medewerkers is dat een enorme prestatie.

In 2007 werd Toyota de grootste autofabrikant ter wereld, waarbij het General Motors van haar troon stootte. Toyota heeft daarnaast een marktaandeel van 5 procent in Europa en streeft naar een marktaandeel van 15 procent wereldwijd.

Toyota staat al sinds 1949 genoteerd aan de beurs van Japan (Tokyo Stock Exchange). Sinds 1999 staat Toyota internationaal aan de beurs genoteerd, onder andere aan de New York Stock Exchange.

Sinds vele jaren zet Toyota zich in voor groene technologie. De autofabrikant verkoopt miljoenen hybride auto’s en is voorloper in de productie van de auto die rijdt op waterstof: de Toyota Mirai. Daarnaast heeft Toyota meer dan duizend patenten wereldwijd en besteedt zo’n 1 miljoen dollar per uur aan onderzoek en ontwikkeling in de landen waar het opereert.

Toyota is er zeer goed in geslaagd om een kwalitatief hoogwaardig product tegen een betaalbare prijs op de markt te zetten. Het bedrijf weet hoge marges te realiseren en het aandeel Toyota is redelijk consistent geweest. Met het oog op de verduurzaming die Toyota doorzet en initieert in de wereld met haar producten en het zeer redelijke dividendrendement welke het bedrijf betaalt, is het aandeel Toyota een aantrekkelijke optie om in te investeren.

Toyota aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Toyota /symbool: ‘TM’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.