Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Nederlandse aandelen » Adyen Aandelen

Adyen Aandelen

Adyen aandelen, Aandeel Adyen koers

Wil je beleggen in Adyen aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Adyen aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Adyen. Ook kun je hier de actuele Adyen koers raadplegen. Het Nederlandse Fintech bedrijf heeft gekozen voor een beursnotering op de Euronext Amsterdam Beurs (EAM). Adyen aandelen worden verhandeld in euros en staan genoteerd onder het symbool ADYEN.

Waar kan je Adyen aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Adyen aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van adyen aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Adyen aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€2,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Adyen?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Adyen? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Adyen is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Adyen uit te proberen met een gratis demo-account. 

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Adyen?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Adyen. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Adyen N.V.

Adyen N.V. is een Nederlands betalingsbedrijf dat opereert in de technologiesector met inmiddels kantoren verspreid over de hele wereld en meer dan 750 man personeel. Het bedrijf is opgericht in 2006 in Amsterdam door een groep ondernemers en faciliteert in een betaalplatform voor bedrijven en webwinkeliers. De oprichters van Adyen, Pieter van der Does en Arnout Schuijff, hebben beide ruime ervaring in de financiële wereld en concludeerden dat de technologie van betalingen aan verbetering toe was. Het bedrijf heeft zich daarom vanaf de oprichting volledig gericht op het moderniseren en gebruiksvriendelijker maken van de verouderde betaalinfrastructuur.

De naam Adyen betekent in de Surinaamse taal ‘opnieuw beginnen’. De reden van deze naam stamt uit het feit dat de oprichters eerder al een betaalbedrijf hadden opgericht, welke zij verkocht hadden. Het doel van Adyen is om bedrijven te helpen groeien. Het Adyen platform biedt haar klanten het gemak van één systeem dat betalingen uit verschillende verkoopkanalen kan accepteren. Daarmee voldoet Adyen continue aan de groeiende digitale behoeften van internationale bedrijven vandaag de dag en kan fraude worden voorkomen.

Inmiddels is Adyen uitgegroeid tot een betaalplatform dat wereldwijd betalingen accepteert en verwerkt voor uiteenlopende bedrijven; van multinationals als Netflix, Facebook, Spotify, Uber en eBay tot kleinere bedrijven. Het bedrijf ondersteunt honderden verschillende valuta en betaalverkeer via uiteenlopende systemen en apparaten. Adyen wordt ook wel gezien als een van Nederlands beste FinTech bedrijven en een beursgang kon daarmee niet uitblijven.

In 2018 ging Adyen naar de beurs met een geschatte waarde tussen de 6,5 en 7,1 miljard euro en steeg op de dag van live gang met 66%. Adyen heeft vandaag de dag een marktkapitalisatie van meer dan 20 miljard euro. Sinds de introductie op de beurs zijn de jaarresultaten zeer sterk en positief te noemen.

Adyen aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Adyen / Symbool: ADYEN
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.