Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Nederlandse aandelen » Air France KLM Aandelen

Air France KLM Aandelen

Air France KLM aandelen kopen, aandeel KLM air France koers

Wil je beleggen in Air France KLM aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Air France KLM aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Air France KLM. Ook kun je hier de actuele Air France KLM koers raadplegen. De aandelen van het Frans-Nederlands vliegmaatschappij staan genoteerd aan de Euronext Parijs en wordt verhandeld in euro’s. Het aandeel Air France KLM is te vinden onder het ticker symbool: ‘AF’

Waar kan je Air France KLM aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Air France KLM aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van KLM aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij deze broker.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven KLM aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in KLM?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Air France KLM? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Air France KLM is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Air France KLM uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel KLM?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Air France KLM. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Air France-KLM Group

KLM is opgericht in 1919 en heeft dan de officiële naam van ‘Koninklijke Luchtvaartmaatschappij voor Nederland en Koloniën’. De allereerste commerciële vlucht, wordt een jaar later uitgevoerd. KLM is daardoor de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld.

KLM groeit vóór de Tweede Wereldoorlog uit tot de op-twee-na grootste maatschappij ter wereld. In 1946 start KLM een lijndienst naar de Verenigde Staten en is daarmee de eerste Europese maatschappij die naar de Verenigde Staten vliegt. Begin jaren 70 vliegt KLM non-stop naar bestemmingen in alle werelddelen.

De geschiedenis van Air France begint in 1933, wanneer zes verschillende luchtvaartmaatschappijen fuseren. Air France heeft op dat moment verschillende routes door Europa en vliegt ook naar de Franse koloniën in Noord-Afrika. Na de Tweede Wereldoorlog wordt Air France genationaliseerd.

Sinds 2003 is het Nederlandse KLM gefuseerd met de Franse luchtvaartmaatschappij Air France. Air France-KLM is vanaf dat moment een Frans- Nederlands bedrijf en, als men kijkt naar de omzet, de grootste luchtvaartonderneming ter wereld. Air France-KLM is ook een van de grootste spelers ter wereld in het vrachtvervoer. Daarnaast blinkt Air France-KLM ook goed uit in onderhoud, waarbij ze niet alleen de eigen vliegtuigen onderhoudt, maar ook die van ruim 150 andere maatschappijen.

Air France-KLM is onderdeel van een overkoepelende luchtvaartalliantie genaamd Skyteam. Dit is een netwerk van bekende vliegtuigmaatschappijen en vormt zo een enorm netwerk aan vlieghubs.

Vandaag de dag bezit Air France-KLM een reeks dochterondernemingen in heel Europa en daarbuiten. Een aantal van deze dochterondernemingen zijn: Air France Cargo, HOP!, Transavia France, Joon, KLM Cargo, KLM Cityhopper, KLM Asia, Martinair en Transavia.

Zowel de Nederlanse overheid als de Franse staat bezitten aandelen van Air France- KLM. Andere aandeelhouders zijn onder andere medewerkers van het bedrijf, China Eastern Airlines en Delta Airlines.

Op zowel de beurzen van Amsterdam, Parijs als New York kunnen Air France-KLM aandelen worden gekocht en verkocht. Als toegewijde speler op het gebied van verantwoord luchtvervoer wordt Air France-KLM erkend als leider in zijn sector op het gebied van duurzame ontwikkeling en is daarom een interessant bedrijf om in de gaten te houden op het gebied van beleggingen.

Air France KLM aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Air France KLM / Symbool: AF
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.