Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Nederlandse aandelen » Alfen Aandelen

Alfen Aandelen

Alfen aandelen, aandeel Alfen koers

Wil je beleggen in Alfen aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Alfen aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Alfen. Ook kun je hier de actuele Alfenkoers raadplegen. De aandelen van het Nederlandse bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerp, ontwikkeling en de productie van apparatuur voor het elektriciteitsnet staan genoteerd aan de Euronext Amsterdam en worden verhandeld in euro’s. Het aandeel Alfen is te vinden onder het ticker symbool: ‘ALFEN’

Waar kan je Alfen aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Alfen aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Alfen aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Alfen aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Alfen?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Alfen? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Alfen is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Alfen uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Alfen?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Alfen. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Alfen

Alfen werd op 1 mei 1937 opgericht als J. van Alfens fabriek voor hoog- en laagspanningsapparatuur in Hilversum. In de beginjaren maakte Alfen vooral schakelapparatuur. In de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een internationaal toonaangevende partij op het gebied van energieoplossingen. Met haar rijke historie biedt Alfen een unieke combinatie van activiteiten. Alfen ontwerpt, ontwikkelt en produceert smart grids, energieopslagsystemen en opladers voor elektrische voertuigen en combineert deze in geïntegreerde oplossingen om de elektriciteit uitdagingen van haar klanten aan te gaan.

Het in Nederland gevestigde Alfen opereert, aangedreven door meer dan 500 medewerkers, in het hart van de energietransitie en is specialist in energieoplossingen voor de toekomst. Vandaag de dag is Alfen een internationale organisatie die zich richt op de ontwikkeling en levering van innovatieve producten en projecten in de wereld van elektrische energie.

De transformatorstations van Alfen voorzien miljoenen bedrijven en huishoudens van energie. Daarnaast laden de laadpalen van Alfen dagelijks duizenden elektrische voertuigen op. Het systeem dat de energie opslaat wordt gebruikt voor frequentieregeling, energiehandel, load balancing, en zelfstandig opererende elektriciteitsnetten in combinatie met wind- of zonne-energie.

Alfen ging voor het eerst naar de Euronext beurs op 22 maart 2018 voor een introductieprijs van 10 euro. Het bedrijf hanteert de ticker ALFEN.

Daarnaast bouwt Alfen complete particuliere elektriciteitsnetten voor b.v. kassen en industrie. Als marktleider in energiedistributie levert Alfen haar diensten vaak aan duurzame projecten zoals de grootschalige aansluiting van zon- en windparken. Met dit productportfolio opereert Alfen 80 jaar als expert op het gebied van het transformeren en distribueren van hoog- en middenspanningselektriciteit.

De trend voor slimme energieopslag zal naar verwachting in de komende jaren doorzetten en groeien. Het toenemende belang in technologische ontwikkelingen als deze, blijkt ook wel uit de verdubbeling van de beurskoers van Alfen de laatste tijd. Om deze reden is het een goede optie om nu aandelen Alfen te kopen.

Alfen aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Alfen /symbool: ‘ALFEN’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.