Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Nederlandse aandelen » BAM Aandelen

BAM Aandelen

Bam aandelen kopen, aandeel Bam Koers

Wil je beleggen in BAM aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je BAM aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in BAM. Ook kun je hier de actuele BAM koers raadplegen. De aandelen van het Nederlandse constuctiebedrijf staan genoteerd aan de Euronext Amsterdam en worden verhandeld in euro’s. Het aandeel BAM is te vinden onder het ticker symbool: ‘BAMNB’

Waar kan je BAM aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je BAM aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van BAM aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven BAM aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€2,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in BAM?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel BAM? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel BAM is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in BAM uit te proberen met een gratis demo-account.

77% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel BAM?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel BAM. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Koninklijke BAM Groep NV 

Van het bescheiden begin als timmerwerkplaats, geopend door Adam van der Wal in Nederland in 1869, is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende allround Europese bouwmaatschappij met een bescheiden, maar niet minder gewaardeerde aanwezigheid op alle andere continenten.

Koninklijke BAM Groep N.V. opereert op het gebied van bouw-, infra, PPS-investeringen en facilitair beheer. BAM helpt haar klanten in de publieke en private sector de CO2-uitstoot te verminderen en de duurzaamheid te verbeteren gedurende de levenscyclus van hun gebouwen en infrastructuur.

Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Bunnik en heeft ongeveer 18.000 mensen in dienst. BAM is voornamelijk actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België en Duitsland. Op 12 mei 1994 mocht de onderneming het predicaat Koninklijke aan haar naam toevoegen naar aanleiding van het 125-jarig bestaan van BAM.

BAM is sinds 1959 genoteerd aan Euronext Amsterdam met de ticker BAMNB. Het aandeel is opgenomen in de Euronext NEXT-150 Index en de Amsterdam Smallcap Index (AScX).

BAM is een van de weinige grote bedrijven die wetenschappelijk onderbouwde doelen heeft gesteld om de CO2-intensiteit van haar activiteiten in 2030 met 50 procent te verminderen ten opzichte van 2015, en zet zich in voor het behoud van haar plaats op de ‘Climate Change A List’. BAM onderzoekt onder andere of er mogelijkheden zijn om waterstofceltechnologie toe te passen in haar projecten. Door duurzamer te werken is er minder overlast wat weer zorgt voor een aangenamere woon- en werkomgeving. Daarnaast zorgt het voor minder uitstoot.

Deze inzet is vastgelegd in de strategie van BAM voor 2021-2023, genaamd ‘Building a sustainable tomorrow’, die erop is gericht om medewerkers veilig en belonend werk te bieden en een aantrekkelijk rendement voor aandeelhouders te genereren.

Met deze ambities tot continue innoveren, vernieuwen en verduurzamen zal de reputatie van het bedrijf in positieve zin stijgen, waar het aandeel BAM weer van kan profiteren. Koop snel BAM aandelen om hier ook van te kunnen profiteren in de toekomst.

BAM aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel BAM /symbool: BAMNB
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.