Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Nederlandse aandelen » Basic Fit Aandelen

Basic Fit Aandelen

basic fit aandelen kopen, aandeel basic fit kopen, basic fit koers

Wil je beleggen in Basic Fit aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Basic Fit aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Basic Fit. Ook kun je hier de actuele Basic Fit koers raadplegen. De aandelen van de Nederlandse sportketen staan genoteerd aan de Euronext Amsterdam en worden verhandeld in euro’s. Het aandeel Basic Fit is te vinden onder het ticker symbool: ‘BFIT’

Waar kan je Basic Fit aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Basic Fit aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Basic Fit aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Basic Fit aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Basic Fit?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Basic Fit? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Basic Fit is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Basic Fit uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Basic Fit?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Basic Fit. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Basic Fit

Eric Wilborts en René Moos richtten in 2003 het bedrijf Basic-Fit op door alle door hen opgerichte fitnesscentra samen te voegen. Met het oog op de toenemende behoefte aan sporten en een gezonde leefstijl was het concept simpel: sporters een eenvoudige fitnesslocatie bieden zonder extra faciliteiten. Het bedrijf biedt ongecompliceerde, essentiële en effectieve fitnesservaringen die zowel betaalbaar als gemakkelijk toegankelijk zijn voor iedereen.

Basic-Fit is met ruim 1,8 miljoen leden, verdeeld over 905 clubs in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje marktleider in de fitnessmarkt. Het hoofdkantoor van Basic-Fit is gevestigd in Hoofddorp en er werken meer dan 5.000 medewerkers bij het bedrijf.

In 2013 kwam Basic-Fit in handen van privé-investeerder 3i welke in 2021 nog 15% van de aandelen in handen heeft. Daarnaast heeft AM Holding hetzelfde percentage van 15% van de Basic-Fit aandelen in handen.

Sinds 10 juni 2016 is het bedrijf beursgenoteerd aan de Euronext in Amsterdam. Het aandeel Basic-Fit ging naar de beurs voor 15 euro per aandeel. Daarmee kreeg Basic-Fit een beurswaarde van 820 miljoen euro. Een deel van de opbrengst van de beursgang werd gebruikt om verder te groeien.

Basic-Fit borduurt voort op haar jarenlange expertise door de combinatie van een flexibel, voordelig lidmaatschapsmodel met hoogwaardige fitnessapparatuur en -technologie, virtuele en live groepslessen en deelbare gezinspassen. Door de succesformule van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding blijft het ledenaantal van Basic-Fit nog altijd groeien.

Basic-Fit zal haar activiteiten blijven uitbreiden door het introduceren van nieuwe clubs in Europa, ook buiten de landen waar het bedrijf al actief is. Dit omvat ook de overname van kleinere lokale sportscholen. Met dit toekomstperspectief van uitbreiding, de steeds populairder wordende fitnesscultuur en een samenleving waarbij gezondheid hoog in het vaandel staat is het aantrekkelijk om nu aandelen Basic-Fit aan te schaffen.

Basic Fit aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Basic Fit /symbool: ‘BFIT’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.