Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Nederlandse aandelen » Just Eat Takeaway Aandelen

Just Eat Takeaway Aandelen

Just Eat Takeaway aandelen, Aandeel Just Eat Take away, Koers Just Eat Takeaway

Wil je beleggen in Just Eat Takeaway aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Just Eat Take away aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Just Eat Takeaway. Ook kun je hier de actuele Just Eat Takeaway koers raadplegen. De aandelen van het Brits- Nederlands internetbedrijf gespecialiseerd in het online bestellen van eten en thuisbezorging staan genoteerd aan de London Stock Exchange en worden verhandeld in Britse ponds. Het aandeel Just Eat Takeaway is te vinden onder het ticker symbool: ‘JET’ 

Waar kan je Just Eat Takeaway aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Just Eat Takeaway aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Just Eat Takeaway aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Just Eat Takeaway aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€2,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Just Eat Takeaway?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Just Eat Takeaway? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Just Eat Takeaway is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Just Eat Takeaway uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Just Eat Takeaway?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Just Eat Takeaway. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Just Eat Takeaway

Just Eat Takeaway werd in 2000 opgericht door Jitse Groen. Hij kwam als student op het idee van het online bestellen van maaltijden. De website thuisbezorgd.nl is het resultaat hiervan. Na een flinke groei aan populariteit en uitbreiding naar andere landen naast Nederland, koopt Thuisbezorgd het domein takeaway.com om onder die naam internationaal te kunnen opereren. In 2019 weet Takeaway het populaire Just Eat over te nemen waarna een fusie ontstaat tussen de twee bedrijven.

Het bedrijf biedt inmiddels ook een app waar consumenten, zoals ook via de website mogelijk is, maaltijden kunnen kopen bij restaurants in negen Europese landen. Just Eat Takeaway opereert inmiddels in ruimt 24 landen en behoort tot een van de grootste maaltijdbezorgers ter wereld. Het voornaamste verdienmodel van het bedrijf komt van de commissies die restaurants betalen aan Just Eat Takeaway.

Takeaway (TKWY) ging in september 2016 naar de koers voor 23 dollar per aandeel en na een half jaar kwam het aandeel in de AMX-index terecht. De notering in de AEX-index vond plaats in maart 2020. Door de fusie tussen Takeaway en Just Eat ontstond een nieuwe naam voor op de beurs: Just Eat Takeaway met de ticker JET. De beide bedrijven staan nu nog apart genoteerd op de beurs, echter zal op den duur de beursnotering in Amsterdam verdwijnen.

Met haar online diensten is Just Eat Takeway een technologiebedrijf waarbij de focus op groei ligt. Dit wist het bedrijf te bewerkstelligen door de verschillende overnames, waardoor ook de omzet groeide.

De impact van de COVID-19 pandemie op de wereldwijde samenleving is voor Just Eat Takeaway geen negatief gegeven geweest. Het bedrijf profiteerde van nieuwe aansluitingen van restaurants om met de hulp van het platform inkomsten te genereren. Daarnaast werden er aanzienlijk mee bestellingen geplaatst via het platform. Just Eat Takeaway blijft haar groei doorzetten en heeft zeker potentie. Just Eat Takeaway aandelen kopen kan daardoor zeker haar vruchten afwerpen in de toekomst.

Just Eat Takeaway aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Just Eat Takeaway /symbool: JET
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.