Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Nederlandse aandelen » Randstad Aandelen

Randstad Aandelen

Randstad aandelen kopen, aandeel randstad koers

Wil je beleggen in Randstad aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Randstad aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Randstad. Ook kun je hier de actuele Randstad koers raadplegen. De aandelen van het Nederlands human research adviesbureau staan genoteerd aan de Euronext Amsterdam en worden verhandeld in euro’s. Het aandeel Randstad is te vinden onder het ticker symbool: ‘RAND’

Waar kan je Randstad aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Randstad aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Randstad aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Randstad aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Randstad?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Randstad? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Randstad is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Randstad uit te proberen met een gratis demo-account.

77% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Randstad?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Randstad. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Randstad 

Randstad is opgericht in 1960 door Frits Goldschmeding, economiestudent aan de VU Universiteit te Amsterdam. De naam was ten tijde van oprichting van het bedrijf ‘Uitzendbureau Amstelveen’. Dit veranderde in 1963 naar ‘Randstad Uitzendbureau’.

Randstad is wereldleider in de HR-dienstensector. Het bedrijf ondersteunt mensen en organisaties bij het realiseren van hun ware potentieel door de kracht van de technologie van vandaag te combineren met hun passie voor mensen. Randstad noemt dit Human Forward. In 2020 hielp Randstad meer dan twee miljoen kandidaten aan een zinvolle baan bij meer dan 236.000 klanten. Daarnaast hebben ze zo’n 313.000 mensen opgeleid.

Randstad is actief in 38 markten over de hele wereld en heeft in bijna de helft hiervan top-3-posities. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Diemen, Nederland. Randstad had in 2020 gemiddeld 34.680 corporate medewerkers en genereerde een omzet van € 20,7 miljard.

Het aandeel Randstad is sinds 1990 genoteerd aan de Euronext Amsterdam met de ticker RAND.

Randstad zet volop in op AI (Artificial Intelligence) om haar systemen zoveel mogelijk te automatiseren en optimaliseren. Door haar ‘tech & touch’ principe, kan Randstad zichzelf blijven ontwikkelen op technologisch gebied, zonder de persoonlijk ‘touch’ met haar klanten en kandidaten te verliezen.

Randstad streeft naar diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Dit is voor Randstad al heel wat jaren een relevant onderwerp en wordt steeds relevanter. Het is ook een actueel onderwerp vanuit een sociaal-maatschappelijk oogpunt, en zal daarom bevorderend zijn voor de marktpositie van Randstad. Met een beleid dat zich focust op diversiteit, zal het bedrijf in staat zijn om alle lagen van de bevolking aan te spreken en daardoor ook een groter aanbod kunnen bieden aan hun klanten. Dit vergroot het groeipotentieel in beide groepen en daarmee potentieel ook het marktaandeel van Randstad. Randstad is momenteel marktleider in haar sector met slechts 6 procent marktaandeel. Er is dus zeker ruimte om te groeien, waardoor het nu loont aandelen Randstad te kopen en hiervan te kunnen profiteren.

Randstad aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Randstad /symbool: RAND
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.