Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening openen » Brand New Day

Brand New Day Beleggingsrekening

Brand New Day beleggen, Brand New Day pensioen, Beleggingsrekening Brand New Day

In deze blog gaan we het hebben over de Brand New Day beleggingsrekening. Brand New Day is, zoals ze het zelf zeggen, een pensioenbank. Dat wil zeggen dat een rekening openen bij Brand New Day betekent dat je niet gaat beleggen voor nu, maar voor later. Hier profiteer je dan van als je bijvoorbeeld met pensioen gaat. Na het lezen van deze blog zijn al jouw vragen beantwoord en wil jij met Brand New Day beleggen!

Voor wie is Brand New Day Beleggingsrekening? 

Brand New Day beleggen is uitstekend geschikt voor mensen die rendement willen opbouwen zonder er zelf al te veel tijd in te hoeven steken. In veel gevallen zijn dat mensen die zien dat het geld op hun spaarrekening te weinig rente opbouwt. Verder is een Brand New Day beleggingsrekening er voor de beginnende en passieve beleggers: je hoeft weinig zelf te doen, de experts van Brand New Day gaan voor je aan de slag. De ervaren belegger die het liefste alles zelf doet, zal zich hier wat minder thuis voelen.

Brand New Day Beleggingsrekening openen  

Een beleggingsrekening openen bij Brand New Day is zo gepiept. Bovendien is het gratis, omdat er geen afsluitkosten in rekening worden gebracht. Het is ook erg fijn dat Brand New Day speciaal voor nieuwe klanten een tool heeft ontwikkeld om een rekening te openen. Zo is alles stap voor stap erg duidelijk en heb jij, na het invullen van je gegevens, na een paar minuten al je eigen rekening!

Voor- en nadelen van Brand New Day Beleggen

Passief beleggen, zonder zorgen rendement opbouwen
Relatief lage kosten
Zeer gebruiksvriendelijk platform
Uitstekende klantenservice

Open direct een gratis beleggingsrekening bij Brand New Day!

We hopen dat jij net als wij enthousiast bent geworden over Brand New Day beleggen. Zoals je hebt kunnen lezen is het openen van een rekening zowel snel als goedkoop, dus we raden je aan om dat zo snel mogelijk te doen! Als je eenmaal bent begonnen heb je er dus ook geen omkijken meer naar, en ben je er nauwelijks tijd aan kwijt. Veel succes!