Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening openen » BUX Zero

BUX Zero Beleggingsrekening openen?

BUX Zero beleggen, bux zero beleggingsrekening

Als jij je een beetje in beleggen verdiept, is de kans groot dat je wel eens van de BUX Zero beleggingsrekening hebt gehoord. Maar ook veel mensen die nieuw zijn in de wereld van beleggen belanden er. ‘Zero’ staat voor het feit dat je geen kosten betaalt bij aandelen kopen. In deze blog vertellen wij je alle ins en outs over beleggen bij BUX Zero: hoe het werkt, hoe je een rekening opent en of er inderdaad geen kosten zijn. Lees snel verder!

Voor wie is de BUX Zero beleggen?

BUX Zero beleggen is zeker geschikt voor jou als je:

  • Zelf wilt beleggen
  • Wilt beleggen met kleine bedragen
  • In een overzichtelijke omgeving veel wilt leren over aandelen kopen
  • Je wilt kijken of beleggen iets voor jou is, zonder veel kosten te maken

BUX Zero beleggingsrekening openen 

Het openen van een BUX Zero beleggingsrekening is echt zó gebeurd. Let er wel op dat BUX Zero beleggen alleen een app biedt en geen desktop omgeving. Het gaat dus alleen om mobiel beleggen. Nadat je de app op je telefoon hebt geïnstalleerd vul je je persoonlijke gegevens en betaalmethode in. Daarna kan je aan de slag met geld storten en aandelen kopen!

Voor- en nadelen van BUX Zero beleggen

Zeer gebruiksvriendelijke app
(Bijna) geen kosten
Uitstekende app voor beginnende beleggers
Ruime selectie aandelen

x Beschikt alleen over een mobiele beleggingsapp, geen desktop platform

BUX Zero kosten

De grote vraag is natuurlijk: zijn er écht geen kosten bij BUX Zero beleggen? Nou, bijna niet. Aandelen kopen binnen de app kan op 3 manieren. De Zero order wordt eens per handelsdag uitgevoerd. Deze handeling is inderdaad gratis. Wil je direct handelen, dan betaal je wel commissie. Verder zijn er geen kosten voor registratie, vermogensbeheer of transacties. Een BUX Zero beleggingsrekening is dus zo goed als gratis!

Open direct een gratis beleggingsrekening bij BUX Zero! 

BUX Zero beleggen werkt gewoon erg prettig, en is zo goed als kostenvrij. De app is overzichtelijk, snel en ziet er mooi uit. Een account is zo aangemaakt en al meer dan 200.000 mensen gingen je voor, dus: waar wacht je nog op!