Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening openen » DEGIRO

DEGIRO Beleggingsrekening: Voordelig Beleggen

DEGIRO Beleggingsrekening, DEGIRO Beleggen, DEGIRO Broker

Als je je weleens hebt verdiept in de wereld van beleggen, is de kans groot dat je ook van DEGIRO hebt gehoord. Deze internationaal bekende broker staat namelijk bekend als een van de allergoedkoopste. Als jij alles wilt weten over beleggen bij DEGIRO dan ben je hier op de juiste plek. In deze blog kijken we naast het kostenplaatje ook naar zaken als gebruiksvriendelijkheid en de diverse handelsmogelijkheden. Ook vertellen we je hoe een DEGIRO beleggingsrekening openen werkt. Lees snel verder!

DEGIRO  beleggingsrekening: voor wie is het? 

Beleggen bij DEGIRO is iets voor jou als je:

  • Zelf alle handelingen van beleggen wilt verrichten en alle controle wilt hebben;
  • Op zoek bent naar een broker die een zeer breed functiepakket biedt;
  • Wilt beleggen tegen zeer scherpe tarieven.

DEGIRO beleggingsrekening: hoe werkt het?

Het proces van een DEGIRO rekening openen verloopt vlot en alles wijst zich vanzelf. Klik op de website op ‘open een rekening’ en vul al je gegevens in. Het controleren van je identiteit en betaalgegevens is ook een kwestie van een paar minuten en dan ben je er klaar voor.

De voordelen van beleggen bij DEGIRO

Zeer scherpe tarieven
Breed aanbod beleggingsproducten en handelsmarkten
Uitgebreide analysemogelijkheden

x Iets minder geschikt voor de absolute beginner: enige kennis is wel vereist

Welke kosten betaal je met beleggen bij DEGIRO? 

Een beleggingsrekening openen is kostenvrij. Daarnaast is het grootste deel van de beleggingen bij DEGIRO ook gratis, dit is te herkennen aan de term ‘kernselectie’. Per handelsbeurs waarop jij actief bent betaal je slechts €2,50 per jaar. Dit maakt DEGIRO al met al een van de goedkoopste brokers waar je uit kunt kiezen.

Open een gratis beleggingsrekening bij DEGIRO! 

Wij vinden het niet zo gek dat DEGIRO een van de bekendste en meest gebruikte brokers ter wereld is. De combinatie van het uitgebreide functiepakket, grote aanbod handelsmarkten en beleggingsproducten en natuurlijk de lage kosten maakt deze broker zo aantrekkelijk. Zoals je ook hebt kunnen lezen is een beleggingsrekening openen een fluitje van een cent, dus wij raden je aan om direct te beginnen met beleggen bij DEGIRO!