Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening openen » eToro

Beleggen met eToro Beleggingsrekening

etoro beleggen, etoro beleggingsrekening

eToro beleggen is uniek in zijn soort. Deze broker biedt namelijk het zogenaamde ‘social trading’ aspect: een platform waarop beleggers hun ervaringen en adviezen kunnen uitwisselen en bespreken. Daarmee gaat eToro nog een stapje verder met ‘copy trading’: hiermee heb je de optie om beleggers te volgen en hun handelingen automatisch over te nemen. Dat maakt de eToro beleggingsrekening zeer interessant voor diverse soorten beleggers. Je leest er hier alles over!

Is de eToro beleggingsrekening iets voor mij?

Zoals gezegd is eToro dus een veelzijdige broker voor diverse soorten beleggers, namelijk:

  • Beginners die willen meekijken met succesvolle beleggers
  • Passieve beleggers die automatisch beleggingen willen kopiëren
  • Nieuwe beleggers die met weinig kosten en een kleine inleg willen beginnen

Hoe kan ik een eToro beleggingsrekening openen? 

Een eToro beleggingsrekening openen is een snel proces dat zich vanzelf wijst. Op de website of in de app van eToro beleggen zie je al snel een knop genaamd ‘meld je nu aan’. Na het aanmaken van je account vul je je persoonlijke gegevens in. Ook moet je een identiteitsbewijs en woonadres aanleveren, deze worden geverifieerd. Na het invullen van je betaalgegevens kan je beginnen.

De mobiele beleggingsapp van eToro 

eToro beleggen biedt ook een hele handige smartphone beleggingsapp. Hiermee heb je waar en wanneer je maar wilt toegang tot je portfolio en kan je handelen in alles wat eToro te bieden heeft. Dat zijn onder meer aandelen, cryptocurrency en CFD’s. Verder is er ook het social trading gedeelte te vinden.

eToro beleggingsrekening: wat zijn de voordelen? 

Beleggen en ervaringen uitwisselen met anderen in één
Lage minimum inleg en tarieven
Automatisch beleggers volgen met copy trading
Oefenen met gratis demo-account met fictief geld

Open vandaag nog een eToro beleggingsrekening!

eToro beleggen brengt dus een unieke nieuwe dimensie met zich mee met social trading én copy trading. Dit kunnen zowel beginnende als ervaren beleggers in hun voordeel laten werken. Het is ook nog eens allemaal verpakt in een mooie app en een zeer gebruiksvriendelijk platform. Ons advies aan jou is dus om zo snel mogelijk te starten met een eToro beleggingsrekening! Veel succes.