Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening openen » InDelta

InDelta Beleggingsrekening: Indexbeleggen

Indelta beleggingsrekening, indelta beleggen, indelta indexbeleggen

Veel mensen beginnen nog steeds niet aan beleggen omdat het ze te ingewikkeld lijkt. Dat is onterecht als je het ons vraagt, en bij InDelta moeten ze hetzelfde hebben gedacht. Een InDelta beleggingsrekening is er namelijk precies voor de mensen die meer rendement willen dan op een spaarrekening, maar de wereld van beleggen nog te complex of spannend vinden. InDelta beleggen staat voor eenvoud en verstandige investeringen voor de lange termijn. In deze blog vertellen wij je alles over beleggen bij InDelta!

InDelta beleggingsrekening: iets voor mij? 

InDelta beleggen past bij jou als je:

  • Op de lange termijn wilt beleggen;
  • Geen tijd of zin hebt om zelf actief te beleggen;
  • Op een eenvoudige manier je vermogen wilt laten beleggen.

Hoe kan ik een InDelta beleggingsrekening openen? 

Beginnen met InDelta beleggen is heel simpel. Een account openen begint met het invullen van je persoonlijke gegevens. Vervolgens verifieert InDelta je bank- en identiteitsgegevens. Dit is een kwestie van slechts enkele minuten, en daarna kan je al gaan bepalen hoe je precies wilt gaan beleggen!

De plus- en minpunten van een InDelta beleggingsrekening 

Beheerd beleggen zeer makkelijk gemaakt
Scherpe tarieven
Bepaal zelf hoeveel risico je wilt nemen

x Niet geschikt voor de belegger die alles zelf wilt doen

Wat kost beleggen bij InDelta?

Een van de belangrijkste factoren is natuurlijk het kostenplaatje van InDelta beleggen. Zowel het openen van een InDelta beleggingsrekening als het handelen in de indexfondsen is gratis. De twee voornaamste kostenposten bij InDelta zijn vermogensbeheer (0,5% per jaar) en overige kosten (0,07%) per jaar. Daaruit kunnen wij concluderen dat InDelta een voordelige broker is.

Gratis beleggingsrekening openen bij InDelta: Start nu nog! 

InDelta Beleggen is er om beheerd beleggen toegankelijk en aantrekkelijk te maken bij een breed publiek dat nieuw is in de wereld van beleggen. Het is niet de plek voor impulsieve handelingen met groot risico en kans op explosief rendement, maar juist een verstandige, stabiele investering voor de lange termijn. Op dat gebied scoort InDelta erg goed. Alles wordt helder en duidelijk uitgelegd en de kosten zijn relatief laag. Start daarom direct met beleggen bij InDelta!