Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening openen » Knab

Knab Beleggingsrekening: Beheerd Beleggen

Beleggen bij Knab, Knab beleggingsrekening openen

Als jij net als vele anderen niet vrolijk wordt van het gemaakte rendement op je spaarrekening, is Knab beleggen misschien wel iets voor jou. Knab is al even bekend als bank maar biedt dus ook de Knab beleggingsrekening. Hier kan je terecht voor beheerd beleggen: je inleg wordt belegd door de experts van Knab. Hoe dat werkt en welke voordelen, nadelen en kosten daaraan vastzitten, lees je in deze blog!

Is Knab beleggen iets voor mij? 

Zoals gezegd ga je bij Knab beleggen dus niet zelf actief de markt op. Het geld dat je inlegt wordt belegd door vermogensbeheerders. Daardoor is de Knab beleggingsrekening iets voor jou wanneer:

  • Je geen tijd of moeite wilt of kan steken in de wereld van beleggen
  • Je op zoek bent naar rendement over je vermogen dat je niet krijgt op een spaarrekening

Hoe kan ik een Knab beleggingsrekening openen? 

Knab beleggen kan alleen met een Knab Plus bankrekening. Als je die hebt, klik je op ‘start met beleggen’. Aan de hand van een vragenlijst bepaalt Knab jouw risicoprofiel. Je kan op safe spelen, of wat risico nemen met een hoger potentieel rendement. Na de vragenlijst bepaal je hoeveel geld je wilt inleggen en dan ben je er klaar voor.

Knab beleggingsrekening openen, Knab beleggen risicoprofiel

Beleggen bij Knab: de plus- en minpunten 

Moeiteloos beleggen: dit wordt voor je gedaan
Extra handig en snel voor bestaande Knab klanten
Relatief lage kosten

x Alleen mogelijk met een Knab Plus bankrekening

Wat kost Knab beleggen?

Er zijn geen registratiekosten bij Knab beleggingsrekening openen. Wel betaal je vervolgens maandelijks €1 voor de beleggingsrekening en €5 voor de Knab Plus rekening. Tot slot rekent Knab jaarlijks 0,5% vermogensbeheer en bedragen de fondskosten maximaal 0,19% per jaar. De minimale inleg is 100 euro.

Open nu nog een beleggingsrekening bij Knab!

Knab beleggen is dus een ideale optie voor mensen die genoeg hebben van het lage rendement op hun spaarrekening. Het kost ook weinig tijd: na het openen van je rekening bepaal je je risicoprofiel en inleg en dat is het. De vermogensbeheerders van Knab beleggen gaan vervolgens voor je aan de slag. Benieuwd geworden? Open dan nu nog een Knab rekening!