Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening openen » Plus500

Plus500 Beleggingsrekening Openen?

Plus500 beleggingsrekening, Plus500 beleggen, cfd beleggen, cfd broker

Plus500 is een wereldwijd zeer bekende broker waar je terecht kunt voor beleggingen in de vorm van CFD’s. Daarbij krijg jij het handelsproduct niet zelf in handen maar zet je plaatst orders op koerswijzigingen. In deze blog bespreken we alle ins en outs van deze broker, vertellen we hoe je een Plus500 beleggingsrekening opent en kijken we naar alle voor- en nadelen. Lees dus snel verder!

72% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s.

Voor wie is Plus500 beleggingsrekening? 

Plus500 beleggen iets voor jou als je:

  • Voordelig wilt beleggen in CFD’s
  • Wilt oefenen met een demo-account
  • Graag zelf alles wilt leren, ontdekken en uitvoeren

Plus500 beleggingsrekening openen 

Een rekening openen bij Plus500 beleggen is erg eenvoudig. Je hebt de stappen zo doorlopen en daarna kan je aan de slag. Allereerst registreer je je met je Facebook of Google+ account, of natuurlijk gewoon met je email. Daarna controleert Plus500 of je 18 of ouder bent door je woonplaats en identiteit te verifiëren. Als laatste dien je een vragenlijst in te vullen die bedoeld is je bewust te maken van de risico’s. Daarna kan je beginnen!

Voor- en nadelen van beleggen bij Plus500

Voordelige broker voor CFD’s
Snelle en behulpzame klantenservice
Oefenen met demo-account
Zeer groot aanbod

x Geen andere producten naast CFD’s

Plus500 beleggen: kosten

Het algemene gebruik van een Plus500 beleggingsrekening is gratis. Ook geld storten en handelsverkeer beginnen is kostenvrij. De kosten van Plus500 beleggen zitten in spreads: het verschil tussen de aankoop- en verkoopprijs van een bepaald instrument. Verder betaal je eventueel de zogenaamde overnight premium als je een instrument langer dan een bepaalde tijd vasthoudt. Verder zou je te maken kunnen hebben met overige kosten zoals: Overnight premie, valuta omrekeningskost, gegarandeerde stop order en inactiviteitvergoeding. Meer informatie over deze kosten kun je vinden op de kostenpagina van Plus500. 

Open direct een beleggingsrekening bij Plus500!

We hopen dat je na het lezen van deze blog benieuwd bent geworden naar Plus500 beleggen. Zoals je hebt kunnen lezen is het openen van een rekening erg eenvoudig en zijn de kosten laag. Het handelen zelf werkt prettig en de functies, zowel op desktop als mobiel, zijn erg uitgebreid. Wij wensen je veel succes met je Plus500 beleggingsrekening!

72% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s.