Ga naar de inhoud
Home » aandelen kopen » Amerikaanse aandelen » Abbott Aandelen

Abbott Aandelen

abbott aandelen kopen, aandeel abbott kopen, abbott koers

Wil je beleggen in Abbott aandelen? Op deze pagina ontdek je hoe je Abbott aandelen kunt kopen en verkopen. We vergelijken de verschillende partijen waar je kunt investeren in Abbott. Ook kun je hier de actuele Abbott koers raadplegen. De aandelen van het Amerikaans multinationaal bedrijf voor medische hulpmiddelen en gezondheidszorg staan genoteerd aan de Amerikaanse New York Stock Exchange en worden verhandeld in dollars. Het aandeel Abbott is te vinden onder het ticker symbool: ‘ABT’

Waar kan je Abbott aandelen kopen?

Een goede broker waarbij je Abbott aandelen kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO is namelijk de goedkoopste aanbieder voor het kopen van Abbott aandelen. Gebruik onderstaande knop om direct een gratis beleggingsrekening te openen bij DEGIRO.

Beleggen kent risico op verlies.

Bekijk hieronder bij welke brokers je tegen voordelige tarieven Abbott aandelen kunt kopen. Door op Aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker

Transactiekosten

Aanmelden

€2,50
Per jaar

€0
Aandelen & etf's

€0

0,57%
Per Jaar

0%
Commissie

0,59%
Per jaar

0,60%
Per jaar

Broker

Waardering

Servicekosten

Order per €1000 (NL)

Aanmelden

9,6/10

€2,50 per beurs per jaar

€3,00

9,4/10

€0

€0

Aandelen

8.7/10

0,57%
Per jaar

€0

8.4/10

0,59%
Per jaar

€5,00

7.8/10

0,60%
Per jaar

€9,00

Hoe kan je actief beleggen in Abbott?

Wil je liever actief speculeren op koersstijgingen en/of dalingen van het aandeel Abbott? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van CFD beleggen. Met CFD’s kan je inspelen op koersen die omhooggaan en koersen die dalen. Een goede broker om actief te speculeren in het aandeel Abbott is Plus500. Deze broker biedt de volgende voordelen:

  • 0% Commissie op je beleggingen
  • Gratis Demo-account met €40.000 fictief vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijk & Nederlandstalige platform
  • Handel in CFD aandelen van alle populaire internationale markten


Gebruik de onderstaande knop om CFD beleggen in Abbott uit te proberen met een gratis demo-account.

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s

Wat is de actuele koers van aandeel Abbott?

Hieronder zie je de actuele aandelen koers van het aandeel Abbott. Klik op kopen om het aandeel direct te kopen of klik op verkopen om het aandeel te verkopen.

Over Abbott

Abbott Laboratories is in 1894 officieel opgericht in de Verenigde Staten. In 1888 begon Dr. Wallace C. Abbott al met het produceren van nauwkeurige, wetenschappelijk geformuleerde medicijnen met als doel effectievere therapieën te bieden aan patiënten en de artsen die hun zorg verlenen. Vandaag de dag verkoopt het bedrijf vele soorten geneesmiddelen, medische apparatuur en voedingsproducten.

Abbott Laboratories bestaat uit vier afdelingen: voeding (voor baby’s en speciale voeding voor volwassenen), diagnostiek, medicijnen en medische apparaten. Het bedrijf had ook een afdeling die zich volledig richtte op de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen. Dit is sinds 2013 een nieuw Fortune 200 bedrijf geworden met de naam AbbVie. Hier zijn apart aandelen van beschikbaar.

Met haar hoofdkantoor in het noorden van Chicago, bedient Abbott Laboratories consumenten in meer dan 160 landen met toonaangevende medische apparatuur, diagnostiek, voedingsproducten en merkgeneesmiddelen. Zo’n 109.000 werknemers helpen miljoenen mensen wereldwijd om elke dag beter en gezonder te leven.

In 1929 wordt het aandeel Abbott op de beurs geïntroduceerd. In datzelfde jaar vond ook de beurscrash plaatsdie de Grote Depressie begon. Hoewel de timing ongunstig lijkt, groeide het aandeel vanaf die eerste dag in waarde. Het aandeel Abbott Laboratories (ABT) wordt verhandeld op de NYSE.

Er zal altijd behoefte zijn aan medicijnen en medische apparatuur, waardoor Abbott Laboratories een grote, stabiele afzetmarkt voor haar producten heeft. Dat maakt het bedrijf zeer winstgevend. Dit heeft een stabiliserende werking op de koers van het aandeel Abbott Laboratories en maakt het een relatief veilige investering.

Abbott Laboratories is daarnaast in 2020 en 2021 een grote speler in de COVID-19 pandemie, waarbij het bedrijf een groot assortiment aan coronatesten heeft geïntroduceerd. Het bedrijf heeft een waardevolle rol gespeeld in het detecteren en daarmee behandelen van het virus en door de levering van grote hoeveelheden tests een goede omzet kunnen draaien. Dat heeft op zijn beurt weer gunstig voor de dividenduitkering. Nu investeren in het aandeel Abbott werpt zijn vruchten af in de toekomst.

Abbott aandelen kopen in 4 stappen

  1. Open een gratis beleggingsrekening bij de broker DEGIRO
  2. Zoek in het platform naar het aandeel Abbott /symbool: ‘ABT’
  3. Voer het bedrag of aantal aandelen in dat je wilt kopen
  4. Druk op Plaats order en je order wordt automatisch uitgevoerd! That’s it!

Beleggen kent risico op verlies.