Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening openen » Peaks

Peaks Beleggingsrekening Openen?

Peaks beleggen review, beleggen met je wisselgeld, Peaks Rabobank, peaks beleggingsrekening

Misschien heb je er thuis ook wel eentje: zo’n grote bak vol wisselgeld die eigenlijk maar zelden van pas komt. Hoe fijn zou het zijn als je daar automatisch iets nuttigs mee kon doen? Zo moeten ze bij Peaks ook gedacht hebben. Met Peaks beleggen doe je namelijk precies dat: beleggen met wisselgeld. Hoe het allemaal precies in z’n werk gaat lees je hier. Na het lezen wil jij direct starten met een Peaks beleggingsrekening!

Voor wie is Peaks beleggingsrekening?

Een Peaks beleggingsrekening is iets voor jou als je:

  • Rendement wilt opbouwen over je wisselgeld
  • Laagdrempelig kennis wilt maken met de uiterste basisbegrippen van beleggen
  • Wilt beleggen in duurzame bedrijven
  • Kleinschalig passief wilt beleggen

Peaks beleggingsrekening openen

Peaks wil met deze vorm van beleggen een zeer groot publiek bereiken, inclusief mensen die nog helemaal nieuw zijn in de wereld van beleggen. Dat merk je ook als je een rekening opent, dit is namelijk een zeer simpel en vlot proces. Peaks werkt alléén met een mobiele app. Deze moet je dus installeren. Daarna volgt registratie en het koppelen van je bankrekening. Na het kiezen van je risicoprofiel ben je begonnen!

Voor- en nadelen van Peaks beleggen 

Laagdrempelige, makkelijke manier van beleggen
 Doe iets nuttigs met je wisselgeld
 Alleen maar duurzame beleggingen 

x Alleen mobiel, geen desktop
x Relatief laag rendement

Peaks beleggen kosten

Om te beginnen is een Peaks beleggingsrekening de eerste 3 maanden gratis en daarna betaal je een vast bedrag van €1,- per maand bij een belegd vermogen tot €2500. Kom je boven dat bedrag dan wordt het 0,5% van je inleg per jaar. Daarnaast zijn er kosten voor indexfondsen en beurshandelingen van respectievelijk ongeveer 0,25-0,33% per jaar en 0,03-0,05% per transactie. Deze laatste kosten zijn in de koers van het fonds verwerkt.

Open direct een gratis Peaks beleggingsrekening! 

Peaks beleggen is een makkelijke, laagdrempelige manier om te beleggen met wisselgeld. De app is prachtig vormgegeven en werkt prettig. De bedragen van je banktransacties worden naar de volgende euro afgerond en dat wisselgeld wordt automatisch voor je belegd. Makkelijker kan niet, dus begin nu met beleggen met wisselgeld bij Peaks!